Magazin > Lepota & telo
47 ogledov

Poročna mrzlica se je začela

mateja ivanšek in igor vućanec Žurnal24 main
Mateja in Igor, zmagovalca Žurnalove sanjske poroke v Postojnski jami, sta s pripravami na poroko že začela. Skupaj z njima smo se odpravili izbrat poročna prstana, vabila, poročno križarjenje in sanjsko poročno obleko.

Prstana in vabila

Poročna prstana sta bodoča mladoporočenca izbrala v Zlatarni Celje, kjer sta pravi par kljub pestri izbiri našla v le petih minutah. Prepričala ju je klasična eleganca belega zlata, za belino pa sta se odločila tudi pri izbiri poročnih tiskovin. Tina Fojkar, oblikovalka tiskovin Tinashe, jima bo pripravila več različic v izbrani dvobarvni kombinaciji, bodoča mladoporočenca pa sta nam zaupala, da bosta goste razveselila tudi z mini darilci, ki bodo prav tako stilsko skladni z vabili, jedilniki, sedežnim redom in zahvalami.

Križarjenje in sanjska obleka

Kompas svetovna križarjenja bo mladoporočenca poslal na poročno križarjenje po izbiri. V Kompasu so nam zaupali, da se slovenski mladoporočenci najpogosteje odločajo za križarjenje po Sredozemlju, in prav na eno od takšnih križarjenj bosta odšla tudi Mateja in Igor. "Sicer naju privlačijo bolj eksotični kraji, a termini za takšna križarjenja so pozimi, midva pa se bova na poročno potovanje odpravila jeseni," sta nam zaupala naša zmagovalca.

Mateja pa je bila najbolj nestrpna zaradi poročne obleke. "Bom našla pravo?" si je mislila pred vstopom v poročni salon Mod'Art. A strah je kmalu izpuhtel, saj je bodoča nevesta točno vedela, kakšno obleko želi. V ožji izbor so prišle tri obleke, vse klasičnih elegantnih linij, s čipkastimi detajli. Kako je potekalo izbiranje in kakšne poročne obleke so letos najbolj modne, pa ne spreglejte v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.