Magazin > Lepota & telo
4945 ogledov

Pet znakov, da si morate poiskati nove prijatelje

prijatelji Profimedias
Se je odnos med vami in vašo prijateljico spremenil?

Prijateljstva, ki trajajo desetletja, so prava redkost. Takšne prijatelje je treba ceniti in si zanje vzeti čas – tudi takrat, ko ga nimate.
Nekatera prijateljstva pa čez čas razpadejo, kar je povsem običajen proces, saj se ljudje spreminjamo. Kdaj je čas, da prekinete ali zmanjšate stike z določenimi osebami, razkriva teh pet znakov.

1. Nimate več tem za pogovor
Čas spreminja ljudi. Nenadoma nam določene stvari niso več pomembne, naše potrebe, interesi in cilji se spremenijo. To je tudi razlog, da se nekatera prijateljstva končajo.

2. Prijatelj vas ne upošteva več
Dober prijatelj vam bo ob strani stal z nasveti. Če pa živita v popolnoma različnih svetovih, vam bo zelo težko pomagal in imel razumevanje za vaše težave.

3. Nimate skupnih interesov
Se nenadoma o ničemer več ne strinjata? Nekoč ste se skupaj smejali malenkostim, sedaj pa se zdi, da se je vaš smisel za humor spremenil? Kot rečeno, ljudje se spreminjajo ...
 
4. Spomini so lepši od sedanjosti
Se, kadar pomislite na prijatelja, spominjate le trenutkov iz preteklosti? So spomini lepši od skupnih trenutkov, ki jih v družbi tega prijatelja ali prijateljice, doživljate sedaj? 

5. Jezite se
Vas vsakič, ko se pogovarjate s to osebe, popade jeza? Premislite, ali je vredno vztrajati pri takšnem prijateljstvu.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.