Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Neverjetno, kaj počne za vitko postavo

Wi May Nava
1/2
Youtube
Stradanje in številne lepotne operacije so del vsakdana venezuelskih lepotic, Wi May Nava, lanska prva spremljevalka miss Venezuele, pa je šla še korak dlje. Na jezik si je dala vsaditi plastično mrežico, zaradi katere lahko uživa le tekočo hrano.

"Če jem trdo hrano, trpim neizmerne bolečine. Mnogi mislijo, da sem nora, a jaz sem le izbrala takšen način življenja in se tako žrtvujem za lepoto," pravi 18-letna Wi May Nava, ki si je dala na jezik vsaditi plastično mrežico, ki ob stiku s trdno hrano povzroča hude bolečine. Latino lepotica lahko tako uživa le juhe in pije vodo.

Čeprav je zelo suha, je že celo življenje na dietah, saj še vedno misli, da ni dovolj suha za uspešno delo v modni industriji. Lansko leto ji je lenta najlepše Venezuelke ušla le za las, o svojem bizarnem načinu hujšanja pa je spregovorila v dokumentarnem filmu o lepoticah iz Latinske Amerike.

"Da bom misica, so starši vedeli takoj, ko sem se rodila. Vse so podredili moji lepoti. Mama in oče sta opravljala več del, da bi lahko privarčevala za moje operacije," razlaga mlada lepotica, ki ima za seboj že zelo veliko lepotnih operacij – od povečanih prsi in korekcije nosu do zobnih vsadkov. A to je šele začetek, pravi manekenka in dodaja, da je komaj zdaj začela delati zase, njene številne lepotne operacije pa poleg staršev podpira tudi vodja venezuelske direkcije za miss Venezuele.

Pri operacijah in hujšanju pa jo seveda, kot pravi sama, podpira tudi fant, pa čeprav se z njim zaradi bolečin na jeziku ne more poljubljati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.