Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Namesto ličenja poslikava

poslikava
1/3
Žurnal24 main
S poslikavo obraza ali telesa boste zagotovo pritegnili pozornost.

Poslikava telesa ali obraza drži približno osem ur, saj jo dodatno zaščitimo s posebnim sprejem za utrjevanje. Ni preveč občutljiva na potenje, tako da je vsekakor primerna tudi za dolgo plesno silvestrsko noč,” pravi vizažistka Martina Hladin.

Poslikate si lahko celoten obraz, telo ali le kakšen majhen detajl, ki se sklada z vašim celotnim videzom. “Stranka pride že s svojo okvirno skico, lahko pa mi tudi zaupa svoje želje in skupaj najdeva primerno poslikavo,” pravi Hladinova. Poslikavo lahko dodatno “začinite” z različnimi bleščicami, okrasnimi kamenčki ali kristalčki, ki se prilepijo na kožo.

Čiščenje

Poslikavo odstranite zelo preprosto – nežno jo podrgnite jo z milom in sperite s toplo vodo. Pomagate si lahko tudi z odstranjevalcem ličil. Po umivanju kožo namažite s hranilno kremo. Poskrbite, da barve odstranite pred spanjem, po prihodu z zabave, da ne bodo ostale sledi na posteljnini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.