Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Je Loboutinov lak vreden denarja?

Christian Louboutin Žurnal24 main
Loboutin lansiral najdražji lak za nohte doslej.

Lak za nohte Rouge Louboutin, ki ga je pred kratkim lansiral Christian Louboutin, stane 50 dolarjev (skoraj 38 evrov). V Los Angelesu je kljub visoki ceni prodajni hit. Nekaj časa je bil na spletni strani sacks.com celo razprodan. Zaradi velikega povpraševanje so morali omejiti prodajo - kupec lahko naenkrat naroči le šest stekleničk!

Ker nas je zanimalo, ali je vreden svojega denarja, smo za mnenje vprašali strokovnjakinjo za lepoto in ličenje Lano Špital, ki ga je že preizkusila.

"Lak je v ekstravagantno oblikovanih stekleničkah, na katerih se vsekakor ustavljajo pogledi. Žal pa lahko enako rečemo tudi za njihovo ceno. S 50 dolarji na stekleničko je Loboutin "premagal“ doslej najdražji lak Toma Forda. Takšna cena je po mojem mnenju vsekakor prevelika za tako majhno stekleničko laka, vendar se moramo zavedati, da ob nakupu plačamo tudi ime Louboutin, ki ima v modnem svetu veliko vrednost,“ pravi Špitalova, ki poudarja, da se lak po svoji sestavi in obstojnosti ne razlikuje od dobrih lakov ugodnejših znamk, kot so O.P.I., Deborah, Collistar …

Konec avgusta bodo sicer na prodajne police prišle še druge barve lakov iz hiše Louboutin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.