Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Izberite pravo nego

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V lekarnah lahko brezplačno preverite, kako zdrava je vaša koža.

Od 15. maja do 15. junija v izbranih lekarnah po Sloveniji potekajo brezplačni pregledi kože, na katerih vam strokovnjaki pomagajo prepoznati značilnosti vaše kože, kar je osnova za njeno pravilno nego.
 
Določite tip
Na pregledih boste lahko najprej spoznali, kakšen je vaš tip kože (koliko olj izloča in kolikšna je njena stopnja navlaženosti), kakšni so na vaši koži znaki staranja ter kakšen je vaš sončni kapital (sposobnost kože, da se ubrani škodljivih sončnih žarkov). Maja je sonce že dovolj močno, da lahko vašo kožo poškoduje, obenem pa visoke temperature oznanjajo, da bo kmalu čas za obisk plaže.

Mesec zdrave kože
Pregled kože lahko zato izkoristite tudi za izbiro pravega izdelka oziroma strategije za zaščito pred soncem, in tako preprečite neprijetne posledice čezmernega izpostavljanja škodljivim žarkom. Pregledi so omogočeni pod pokroviteljstvom blagovne znamke Vichy in v sklopu akcije Mesec zdrave in lepe kože, so pa popolnoma brezplačni in neobvezujoči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.