Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Deset pregrešno dragih torbic

Sophia Webster, 594
1/10
www.net-a-porter.com
Obsedenske s torbicami si vzemite kratek odmor za sanjarjenje. Pred vami je izbor desetih pregrešno dragih mini torbic znanih oblikovalcev. Katera bi se najlepše podala k vaši kombinaciji za zabavo?

Modni dodatek, s katerim boste gotovo izstopale, je lahko mini torbica. Na možnost "varne" izbire v tem primeru pozabite in v roke brez strahu primite opazno različico z zlatimi ali kakšnimi drugimi opaznimi detajli. Neti, bleščice, čipke in kovinski detajli so v ospredju tudi pri elegantnih mini torbicah za večerne priložnosti.

Kako jo nositi?

Zelo opazno različico kombinirajte k preprosti obleki ali pa k obleki z drobnimi detajli. Škoda bi bila, da bi jo nosili k obleki bogatega videza, saj bi ta vso pozornost prevzela nase. Če želite, da je torbica v središču pozornosti, previdno izberite tudi nakit na rokah - dovolj je srednje velik prstan ali tanjša zapestnica, bolj drzni ste lahko z izbiro uhanov ali ogrlice.

Mi se prestižnim torbicam res nismo mogli upreti, zato danes v galeriji predstavljamo takšne, ki si jih ne moremo privoščiti, namignemo pa vam, da lahko v dostopnejših modnih prodajalnah poiščete torbice, ki vsaj malo posnemajo oblikovalske originale.

Komentarjev 1
  • feferon 15:44 14.december 2012.

    Take oslarije pošiljajte tajkunom in politikom, saj so edino oni tisti ,ki si kaj takega danes še lahko privoščijo!