Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Da se med dopustom ne boste zredili

ženska, telo, hujšanje Žurnal24 main
Letos z dopusta prinesite le školjke, zaljubljene spomine in nora doživetja. In nič kilogramov, seveda!

Jejte kot doma

Ne pustite, da bi vas hotelski samopostrežni bari zvabili v skušnjavo. Tudi v hotelu jejte kot doma! Pretiravate lahko le s svežim sadjem in solatami, za večerjo si privoščite pečeno ribo z zelenjavno prilogo, namesto sokov se osvežite z mineralno vodo.

Kuhajte sami

Boste počitnikovali v apartmaju ali kampu? Izkoristite kuhinjo in gorilnik! Na tržnici poiščite lokalne sestavine in se preizkusite v pripravi lahkih jedi, denar, ki bi ga zapravili za večerje v restavracijah, pa raje zapravite za dejavna poletna doživetja.

Ostanite motivirani

 Nič ni lepšega kot zgodnji jutranji tek ob obali ali plavanje v morju, ko vsi v kampu še spijo. Če vas med tekom motivira glasba, si za počitniško ohranjanje kondicije naredite glasbeni izbor, ki vas bo na brezskrbne dni spominjal tudi jeseni.

Bodite dejavni

Raziskujte okolico, s kolesom se odpravite na ogled sosednjih vasi ali mestec, preizkusite se v deskanju na valovih ali pa se odločite za potapljaški tečaj. Možnosti je veliko; izkoristite jih in združite zabavno s koristnim.

Največji sovražnik: večerni požirki

Ne, ne pravimo, da se morate upreti prav vsem večernim užitkom, a namesto klasičnih koktajlov raje izberite takšne brez sladkih in barvnih sirupov. Če ne veste, katerega izbrati, se držite pravila, ki pravi: manj sestavin ko ima koktajl, manj kalorij vsebuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.