Magazin
27 ogledov

Lanvin za sladko presenečenje

Lanvin za Ladurée
1/3
Žurnal24 main
Za eno najbolj sladkih modnih sodelovanj so poskrbeli pri oblikovalski hiši Lanvin. Zamislili so si škatlo za makrone, ki jih mnogi uvrščajo med najbolj "stajliš" sladke pregrehe.

Škatla za legendarne in po svetu najbolj prepoznavne Ladurée makrone je nastala pod idejno zasnovo kreativnega direktorja Lanvina, Albera Elbaza. Francoski oblikovalec je škatlo okrasil s prepoznavnimi Lanvin ilustracijami, v njej pa se skrivajo makroni v osmih različnih barvnih odtenkih.

In okus? V slaščičarni Ladurée so znani po tem, da vsako leto predstavijo nov okus posladka za petičneže. Letos naj bi bili najbolj vroči takšni z okusom po "žvečilnem gumiju iz otroštva".

Paketki Lanvin za Ladurée bodo na francoske prodajne police prišli 25. septembra, Britanke pa se bodo z njimi lahko sladkale tri dni kasneje. Ker se verjetno le zaradi pisanih makronov v privlačni škatli ne boste odpravili v eno od modnih prestolnic, lahko duh po sladkem, modnem in petičnem ujamete tudi v naših slaščičarnah – verjamemo, da so slovenski makroni skoraj tako okusni kot originalni. Pa čeprav niso v tako privlačni škatli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.