Magazin
30 ogledov

Kdo bo svingal?

(Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Približuje se vseslovenski sving praznik, mednarodni Vintage Swing Festival 2010. Znani so nagrajenci nagradne igre.

Od 22. 4.–25. 4. se bo v Ljubljani plesal sving. Festival, ki bo zajemal štiri dneve plesnih delavnic s trenutno svetovno najbolj priznanimi sving inštruktorji (Sarah Breck iz ZDA, ki bo učila v paru z Daxom Hockom, je med drugim nastopila v videu Christine Aguilere Candyman), štiri zanimive plesne zabave z večernim programom, nastope specializiranih sving DJ-jev, plesnih skupin, burlesque show in še bi lahko naštevali.

Odlična priložnost za vse, ki bi radi izvedeli, kaj je na tem plesu tako posebnega. Vabljeni so tako popolni začetniki kot tudi izkušeni svingerji, saj bodo delavnice potekale na več nivojih. Mednarodna udeležba in energija slovenskih udeležencev pa bosta gotovo zmagovalna kombinacija za odlično vzdušje.

Sodelujte v nagradnem kvizu
Za vse tiste, ki so se okužili s sving vročico, smo pripravili nagradno igro. Dva srečneža se bosta lahko brezplačno udeležila petkovega Angels & Devils party, ki bo v Ljudskem domu Šentvid ob 22. uri. Dva pa bomo v soboto peljali na gala plesni večer, kjer ju čakajo nastopi sving učiteljev in čutna burleska Avstralke Sharon Davis. Plesni večer bo prav tako v Ljudskem domu, in sicer ob 21.30.

Nagrajenci so ...

Na Angels & Devils party, ki bo danes v Ljudskem domu, gredo Izabela C. in Talija U..

Vstopnico za gala večer, ki bo v soboto, pa prejmejo: Marija N. in Blaž H..

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.