Magazin
3001 ogledov

Kako ga obdelati oralno

Roka hlače seks iStockphoto Žurnal24 main
Poglejmo resnici v oči. Če boste moške vprašali, kako želijo biti zadovoljeni, vam bo 98 odstotkov odgovorilo, da oralno.

Žal pa se nekatere predstavnice lepšega spola te jezične aktivnosti branijo z vsemi štirimi. Nekatere moti vonj, druge izgled spolnega uda, nekatere se bojijo, da bodo okusile moške beljakovine, druge pa se sramujejo svoje neizkušenosti. Slednjim lahko pomagamo, ostale pa … vzemite se v roke, njegovega pa v usta!!!

© iStockphoto

 
Znebite se strahu
Moški obožujejo oralni seks, zato jih boste osrečili že s samim "padcem na kolena“. Znebite se strahu pred svojim neznanjem in vadite, saj vaja dela mojstra. O svojih strahovih se pogovorite s partnerjem in ga prosite za pomoč. Z veseljem vam bo razložil, kako se ga je najbolje lotiti.

Vadite, vadite
Najbolje bo, če boste vadili na umetnem penisu oziroma rečeh, ki imajo obliko falusa (banane, kumare …). Sprostite se in poskrbite za romantično vzdušje. Lahko si nadenete tudi seksi perilo in prižgete nekaj svečk.

Opazujte se
Postavite se pred ogledalo in z jezikom navlažite svoje ustnice. Vzemite igračko v usta in jo začnite lizati in sesati. Če vas bo vaja vzburila, ste na pravi poti. Če pa bo vaš obraz obarvala rdečica, srknite malo alkohola in pomislite na svojega dragega, ki bo vašega jezička več kot le vesel.

Ne ponižujte ga
Moškemu nikoli pred oralnim seksom ne postavljajte pogojev. "Bom, če boš“ stavki so strogo prepovedani, saj ga s tem ponižujete. Če bo imel občutek, da ga oralno zadovoljujete iz usmiljenja, ne bo užival. Verjamemo, da se marsikateri ženski že ob sami misli na tovrstni seks obrača želodec. Kljub temu poskrbite, da tega vaš partner ne bo občutil. Če imate težave z okusom njegovega izliva, ga lahko prosite, naj pred seksom spije ananasov sok, ki izboljšuje okus sperme. Vas moti vonj? Skočite z njim pod tuš in mu pomagajte umiti njegov ponos.

© iStockphoto

 
Nič več izgovorov
Res je, da obstaja cela vrsta stvari, ki imajo boljši okus od moškega penisa. Uporabite jih. Ko boste naslednjič v trgovini, kupite smetano, tekočo čokolado, gel z okusom ali kondome z aromo. To vam bo olajšalo delo. A ne povejte mu, zakaj ste okrasili njegovega prijateljčka. Tako ga boste užalili, da se bo njegova veličina za lep čas skrčila.

Najprej z roko
Predlagamo, da ga najprej razvajate z roko. Pri tem ga globoko glejte v oči. Z oralnim seksom počakajte, dokler ne bo popolnoma vzburjen. Penis vzemite v usta. Pazite, da ne boste pihali vanj, ampak ga obdelovali, kot bi sicer obdelovali sladoled. Ližite z užitkom. Začnite pri glavici, ki je najbolj občutljiv del penisa.

Stokajte od ugodja
Sesajte in ližite, kot da vam gre za življenje. Moški neizmerno uživajo ob pogledu na strastno ljubimko, ki uživa pri svojem delu. To mu izrazite tudi z besedami. Naj se po spalnici razširi cmokanje! Vaš dragi vam bo pri delu hotel "pomagati“. Naj vas drži za glavo in tako določi ritem seksa.

Grizljanje prepovedano
Brzdajte zobe! Moški si sicer želijo močne obdelave, a brez krvavega konca. Čeljust naj bo vseskozi sproščena, zobje pa varno skriti za ustnicami.

Spravite ga ob pamet
Ne pozabite na frenulum, kožico, ki povezuje glavico in kožo penisa. S konico jezika se sprehodite po njej. Malce jo oslinite in s palcem zmasirajte spodnji predel glavice, medtem ko se z jezikom sprehajate po celotni dolžini penisa.

Zaspan jeziček?
Vaš jezik bo na tej stopnji verjetno že pošteno utrujen, a ne popustite! Vzemite si krajši odmor. V tem času ga masirajte z roko. Spreminjajte moč masaže, dokler ne najdete ritma, ki bo na obraz vašega dragega izvabil nasmeh. Čez čas se spet posvetite glavici. Nekaterim moškim prija, če mu med oralnim seksom masirate še anus.


© iStockphoto

 
Ne pozabite na testise
Kdaj pa kdaj si vzemite čas še za njegova družinska draguljčka. Narahlo pobožajte njegove testise in jih nato razvajajte še z jezikom in ustnicami.

Da se vam ne bo obračal želodec ...
Drage dame, globoko grlo je precenjeno. V usta vam ni treba vzeti celega penisa. Obdelujte le glavico, ostalo naj opravijo vaše roke. Dihajte enakomerno skozi nos in preživeli boste.

Tik pred orgazmom
Če ne želite "fafati“ do neskončnosti, je pomembno, da na prijateljčka izvajate neprekinjen pritisk. Kljub temu se ne osredotočajte samo na penis. Nekaterim predstavnikom potentnejšega spola bo prišlo hitreje, če boste razvajali tudi njihove bradavice, testise in prostato (dostop skozi stranska vrata).

Finale
Do konca življenja vas bo nosil po rokah, če bo svojo tekočino lahko spustil v vaša usta in jo boste vi pogoltnili. To je eden največjih dokazov ljubezni, poleg darovanja ledvice seveda.

Ne želite brezplačnih beljakovin
Če bi se slučajno spozabil in se izlil v vaša usta, se beljakovin ne znebite vpričo njega. Ne pljunite sperme na njegov trebuh, temveč se je znebite bolj neopazno … Lahko pa se zgledujete po porničih, kjer moški žensko popacka po obrazu, prsih …

Torej, spoštovane dame, potrudite se. Dobro se vrača z dobrim, oralno pa z oralnim.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.