Magazin > Joonglaa
1763 ogledov

VIDEO: Zato mladostniki grizejo plastiko, obnemeli boste

Čeprav jabolčni sok vsi poznamo že od otroštva, je ameriškemu podjetju uspelo ustvariti nov jabolčni sok, ki je popolnoma obnorel svet. Navdušil je tako tiste, ki to pijačo obožujejo, kot tudi tiste, ki je ne, mladostnike pa pahnil v izjemno čuden trend. Preberite, kako jim je to uspelo…

Podjetje S. Martinelli & Company, ki ima v lasti blagovno znamko Martinelli’s, je navdušilo svet s svojim unikatnim jabolčnim sokom, kjer pa sam sok pravzaprav ne igra velike vloge.

 | Avtor:
Kljub temu, da se veliko uporabnikov strinja, da je okus soka zadovoljiv, so ljudje popolnoma prevzeti nad nečim, kar s samim sokom nima nikakršne veze - embalažo. Podjetju je namreč uspelo ustvariti unikatno okroglo embalažo iz plastike, katera naj bi, ko uporabnik ugrizne vanjo, ustvarila enak zvok, kot kadar ugriznemo v pravo jabolko.

Na svetovnem spletu so se hitro pojavile domneve, da je novica lažna. Seveda so zadevo v svoje roke takoj vzeli mladostniki, uporabniki priljubljenega omrežja TikTok, ki so z zagnanostjo grizli v sokovo embalažo, da bi preverili, ali plastenka res posnema zvok prave jabolke.

 | Avtor:
Podjetje jih ni pustilo na cedilu, večina je bila namreč popolnoma šokirana nad zvokom, ki je prišel iz na videz popolnoma navadne plastenke. V spodnjem videu si oglejte, kakšen zvok embalaža odda ob ugrizu vanjo in presenečene odzive uporabnikov.

Na Tiktoku zdaj grizejo plastiko za klike?

Tiktok uporabniki so ugotovili, da ugriz plastične steklenice jabolčnega soka, povzroči enak zvok kot ugriz samega jabolka. Kaj pa vi mislite, varno ali nevarno?

Objavil/a Joonglaa dne Sreda, 25. november 2020
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.