Magazin
91 ogledov

Jagodni mafini

mafini Norbert Tutschek
Deževni ponedeljek si polepšajte s slastnimi mafini.

Sestavine:

  • 280 g moke
  • 200 g sladkorja
  • 2 čajni žlički pecilnega praška
  • 1/2 čajne žličke sode bikarbone
  • 1 jajce
  • 120 ml olja
  • 250 ml pinjenca
  • 250 g jagod
  • čajna žlička cimeta

Priprava:

Jajce, sladkor, olje in pinjenec penasto premešamo. Postopoma vmešamo moko, sodo bikarbono in pecilni prašek. Začinimo s cimetom. Na koncu primešamo narezane jagode. Maso napolnimo v pekač za mafine. Pečemo 20 minut pri 160 stopinjah Celzija.

 

VEČ RECEPTOV ZA MAFINE NAJDETE TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.