Magazin
75 ogledov

Igral sem se z njenimi bradavičkami

seks strast erotika Shutterstock
Spoznal sem popolno žensko. To sem vedel že prvi dan. Poleg tega, da mi je bila vizualno zelo všeč, je bilo tako njeno vedenje kot tudi razgledanost na najvišji ravni.

Pogovor z njo je bil vedno prekratek in vsakič, ko sva se razšla, sem jo pogrešal že prvo minuto. Prvikrat sem okusil pravo ljubezen, ko ne moreš spati in misliti na kaj drugega kot le na svojo izbranko. Njeni poljubi so bili kot najslajša razvada, njen nasmejan obraz pa mi je za ves dan ostal pred očmi. Hrepenel sem po njej in si želel dneva, ko bova skupaj ostala do naslednjega jutra.

Pred nama je bil prost konec tedna in izkoristila sva ga za najin prvi izlet. Prespala sva v koči mojega strica, ki nama jo je prijazno odstopil. Dan je bil pester in zanimiv, na trenutke pa sva se v naravi obnašala kot nezrela otročaja. Lovila sva se, se nedolžno dotikala z rokami in se poljubljala, kot bi to želela početi na skrivaj. V zavetju tople koče sva pričakala večer in se navdušena nad dejstvom, da se nahajava sredi ničesar, pričela prepuščati čustvom. Skuhala nama je čaj, ki nama je, okrepljen s kančkom ruma, še dodatno razgrel strasti.

Prvikrat sem se ji predstavil zgolj v boksericah in v njenih očeh takoj opazil poželjiv pogled. Ko je odšla pod prho, sem se udobno namestil v sveže pripravljeni postelji, ter z rokama pod glavo sanjaril o noči, ki je pred nama. Povsem me je presenetila, ko je nazaj prišla odeta samo v spodnje perilo. Menil sem, da bo imela na sebi pižamo, katero sem prej videl med njenimi stvarmi, a je očitno želela jasno pokazati česa si želi. Njeno telo je bilo popolno. Že prej sem vedel, da je lepo oblikovana, a tokrat sem se resnično prepričal, da na moji lepotici ni niti ene same napake.  Nežno rožnato perilo jo je naredilo še bolj seksi in ko se je z rokama spustila preko mene, ter pričela plaziti navzgor …

Opazoval sem njene mamljive prsi in potem boke, ki so se zapeljivo zibali sem ter tja, ko je lezla k meni. Z ustnicami mi je prešla preko bradavice, jo poljubila z dlanjo pa nagajivo potegnila po čedalje bolj čvrstem korenjaku. Dvignila je glavo, se mi nasmehnila in mi pokazala svoje lepe bele zobe. Nato me je zopet poljubila na prsi in še konkretneje zgrabila za korenjaka. Tokrat že zelo trdega. Z rokama sem segel po njenem vitkem telesu in dlanem pustil prosto pot. Končali sta na njeni lepo napeti zadnjici, ta pa tik nad mojim vzburjenim naročjem. Spustila se je navzdol, da se je z mednožjem dotaknila nabrekline v mojih spodnjicah, potem pa jo prav počasi pričela božati. Njena zadnjica mi je zapeljivo plesala med rokami, njene ustnice pa so se prisesale na moje. Takole bi lahko užival vse do ranega jutra, če si me ne bi jemala kar sama.

Njeni prsti so se prikradli v moje spodnjice in prvikrat sem lahko na golem korenjaku občutil njihov strasten objem. V kaminu je tisti trenutek glasno počilo in njeni prsti so se še bolj krčevito oprijeli nabreklega uda, ki si je želel iz hlač. Svoje toplo telo je prislonila ob moje, nastavila svoje lepe prsi, jaz pa sem poskrbel, da so ostale brez podpore rožnatih košaric. Čudovite obline so končale v objemu mojih rok, prekril sem jih z vročimi poljubi in se poigraval z ljubko nabreklimi bradavičkami. Ona je medtem moje spodnjice poslala na tla, mi prepustila, da sem njene potisnil preko prekrasne zadnjice, nato pa se mi je z vročo muco naslonila na vrh razbeljenega uda.

Ustnice so mi gorele in od vzburjenja sem se tresel po celem telesu. Ko je prvikrat prav počasi sedla nanj in me pri tem pohotno gledala naravnost v oči sem mislil, da me bo zmanjkalo. Šele, ko je prišla do dna, je za hip zaprla veke, se rahlo ugriznila v spodnjo ustnico, nato pa znova pogledala vame, se privzdignila in se še enkrat nasadila na moje kopje. Z eno roko sem spremljal njeno poskočno zadnjico, z drugo pa usločen hrbet, ki se je zvijal nad menoj. Tako lepo je dišala in tako zelo pohotna je bila. Prvi orgazem, ki sem ga pod njo doživel je bil neverjeten in upam, da je govorila resnico, ko je ječala, da ji lepše ni bilo še nikoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.