Magazin > Horoskop in Numerologija
12029 ogledov

Vpliv te polne lune bo neverjeten, preveri, kaj te čaka!

polna luna Shutterstock
Vpliv polne lune se začne že dva dni pred njenim nastopom, čutili pa ga boste še dva dni po njej.

Današnja polna luna v ovnu vas opominja, da morate, da bi dosegli cilj, postati bolj aktivni in zagnati kolesje.

Kot prvo znamenje zodiaka oven predstavlja pobudnika. To znamenje povezujejo z neodvisnostjo, motivacijo in vnemo.

Energija ovna nas spodbuja k novim potem in nam daje pogum, da raziščemo nove svetove. Kot kardinalno ognjeno znamenje predstavlja pionirsko delovanje. Strastno, odločno in borbeno znamenje ovna nas spodbuja, da zgrabimo priložnosti, ki se nam ponujajo. Za ovne je značilen tudi vroč temperament, zato bi ta polna luna lahko sprožila prepire. Pazite, da mišic ne uporabite prehitro. Prej se pozanimajte o vseh dejstvih, da ne boste po nepotrebnem zapravljali energije. Presodite, za kaj se je vredno boriti, piše Women's Health.

OVEN

Ta polna luna osvetljuje vašo 1. hišo, hišo identitete. Morda se boste želeli osredotočiti nase – na svoje želje, potrebe in svojo neodvisnost. Proslavite svoje dosežke in izpustite vse, kar ni več v skladu z vašim pristnim jazom. 

Če ste se pri uresničevanju ciljev zadrževali, vas bo ta polna luna verjetno spodbudila, da stopite v svojo moč. Katera zastarela prepričanja o sebi ste pripravljeni ovreči? Kako lahko napredujete z več poguma in samozavesti?

Ker pa je Mars v vaši 4. hiši doma in družine, lahko čustvene napetosti v vašem zasebnem življenju zamajejo vaš ego. Lahko se zgodi, da se boste počutili razpete med vašo željo po osebni svobodi in odgovornostmi ali nerešenimi konflikti doma. Odvrzite čustveno prtljago in bodite to, kar ste. Brez slabe vesti!

BIK

Ta polna luna osvetljuje vašo 12. hišo in na površje prinaša skrita čustva, nezavedne vzorce ali duhovna razodetja. To je čas končevanja, ki vas vabi, da opustite vse, kar vas v življenju bremeni.

Ta energija je lahko zelo zdravilna, če si dovolite prostor za razmislek, meditacijo in uglasitev s svojo intuicijo. S katerimi skrivnostmi ali samoomejujočimi prepričanji ste se pripravljeni soočiti? Kako se predati samoti, da bi pridobili jasnost o tem, kaj ovira vašo rast?

Ker je Mars v 3. hiši komunikacije v kvadratu s polno luno, boste težko izrazili, kaj čutite, ali se soočili s konflikti v neposrednem okolju. Nesporazumi z brati in sestrami, sosedi ali v vsakodnevnih pogovorih lahko povzročijo frustracijo.

Osvobodite se potrebe po tem, da se branite, in ne razmišljajte preveč o svojih odzivih. Osredotočite se na iskanje notranjega miru in opustite majhne vsakodnevne strese, ki zamegljujejo vašo presojo. To je močan čas, da opustite duševni nered in se osredotočite na zdravljenje.

DVOJČEK

Polna luna v vaši 11. hiši poudarja prijateljstva in dolgoročne želje. To je čas, da razmislite o svoji vlogi v skupnosti in o tem, ali vam  trenutne povezave pomagajo pri doseganju ciljev. To je morda trenutek, ko boste dosegli nekaj, za kar ste si prizadevali skupaj z drugimi, ali pa boste spoznali, da je čas, da se oddaljite od te družbe.

Vam zavezništva koristijo? Koga se lahko znebite?

Na vas bo vplival Mars, ki bo ustvaril napetosti na področju financ in lastne vrednosti. Morda se boste počutili razpete med svojimi osebnimi vrednotami in pričakovanji bližnjih. To je čas, da opustite finančne skrbi in omejitve. Verjemite, da lahko poskrbite zase. 

RAK

Ta polna luna bo aktivirala vašo 10. hišo kariere in javnega ugleda, osvetljuje vaše poklicne dosežke in zapuščino, ki jo gradite. To je čas priznanja, kjer bosta vaše trdo delo in predanost lahko prišla do izraza ali pa boste spoznali, da je čas, da se obrnete na novo pot.

Razmislite o tem, kaj ste dosegli in katere cilje ste si zastavili. Kako naj vas vidi svet in kaj lahko naredite, da izboljšate kariero?

Zaradi slabega vpliva Marsa, ki je v 1. hiši, pa se lahko osebne frustracije prelijejo v vaš poklicni svet. Morda se boste počutiti razpeti med potrebo po skrbi zase in svojimi ambicijami. 

LEV

Polna luna v vaši 9. hiši kaže na željo po širitvi, avanturi in učenju. To je čas za razmislek o tem, kako daleč ste prišli v svoji osebni rasti in kako se razvija vaš pogled na svet. Morda se boste počutili poklicane, da raziščete nove filozofije, načrtujete dolgo pričakovano potovanje ali začnete novo izobraževanje. Luna bo spodbudila strast do odkrivanja. Katera prepričanja ali stare paradigme ste pripravljeni opustiti, da bi naredili prostor za nove možnosti?

Glede na to, da je Mars v kvadratu s polno luno, in to iz vaše 12. hiše, vas morda zadržujejo strahovi ali skrita čustva. Stare rane lahko povzročajo tesnobo in vam preprečujejo, da bi v celoti sprejeli avanturo ali znanje, ki ga iščete.

To je močan čas, da odvržete kakršno koli čustveno prtljago. Če se soočite s svojimi notranjimi sencami, lahko stopite naprej z več samozavesti in jasnosti, pripravljeni sprejeti priložnosti, ki jih ponuja svet.

DEVICA

Polna luna v vaši 8. hiši poudarja teme, ki so povezane s preobrazbo, skupnimi viri in globokimi čustvi. Čas je, da odvržete staro kožo, opustite tisto, kar vam ne služi več, in sprejmete novo poglavje, tako na čustvenem kot tudi finančnem področju.  

Ne glede na to, ali gre za konec toksičnega odnosa, odplačilo dolga ali celjenje preteklih ran, ta polna luna prinaša priložnost za globoke spremembe. Kaj ste pripravljeni narediti, da bi stopili v bolj opolnomočeno različico sebe?

Zaradi vpliva Marsa lahko v ospredje stopijo tudi prijatelji. Ali dovolite, da njihovo mnenje vpliva na vašo preobrazbo? Morda se počutite razpete med svojim notranjim čustvenim procesom in zunanjimi pritiski?

Čas je, da se osvobodite potrebe po zunanji potrditvi in ​​se osredotočite na tisto, kar vam je resnično pomembno. Verjemite, da boste s tem, ko boste opustili tisto, kar vas obremenjuje, ustvarili prostor za bolj pristne povezave in osebno moč.

TEHTNICA

Zaradi polne lune v 7. hiši boste več pozornosti posvetili odnosom, v ospredju bodo vprašanja, ki se tičejo partnerstva, ljubezni in sodelovanja. To je čas, da ocenite, kako uravnotežene so vaše povezave – romantične, poklicne ali osebne.

Če ste v zvezi, se ta lahko poglobi, ali pa boste spoznali, da je čas, da stopite na novo pot. Kako lahko v svojih odnosih ustvarite več harmonije in kaj ste pripravljeni izpustiti za izboljšanje odnosa?

Zaradi Marsa bi lahko prišlo do konflikta med vašim osebnim življenjem in poklicnimi ambicijami. Ali dovolite, da delovni pritiski ovirajo vaše odnose? Pomembno je, da opustite vse navade ali vzorce, zaradi katerih se počutite, kot da morate izbirati med ljubeznijo in kariero.

Poiščite načine za uveljavljanje svojih potreb na obeh področjih, ne da bi se počutili krivi. Ravnovesje med vašim osebnim in poklicnim življenjem je ključnega pomena.

ŠKORPIJON

Polna luna v vaši 6. hiši zdravja, dnevnih rutin in služenja vas prosi, da razmislite o svojih navadah in o tem, kako le-te vplivajo na počutje. Ali vaše trenutne rutine podpirajo vaše fizično in duševno zdravje ali morate kaj spremeniti?

To je čas, da opustite vse nezdrave navade, odpravite nered in ustvarite prostor za bolj učinkovit in uravnotežen način življenja. Kako lahko bolje poskrbite za svoje telo in duha? 

Mars bo povzročal frustracije. Morda se boste počutili razpete med vsakodnevnimi obveznostmi in potrebo po osebni rasti ali raziskovanju.

Pomembno je, da se znebite miselnosti, ki vam preprečuje, da bi našli veselje v sedanjem trenutku. Osredotočite se na usklajevanje vsakodnevnega življenja s svojimi večjimi željami. 

STRELEC

Ta polna luna osvetljuje 5. hišo, hišo ustvarjalnosti, romantike in samoizražanja ter prinaša jasnost o tem, kaj vam je v veselje. 

Ali se ukvarjate s hobiji, ki vam prinašajo veselje, ali vas zadržuje strah? Ta faza vas spodbuja, da opustite vse zavore, ki vam preprečujejo, da bi pokazali svoj pustolovski jaz ter naredili prostor za nova ustvarjalna iskanja in romantične izkušnje.

Zaradi Marsa lahko na površje privrejo globlja čustva in skriti strahovi, zlasti glede intimnosti in skupnih virov. Morda boste čutili stisko med vašo željo po svobodnem izražanju in potrebo po obravnavanju osnovnih vprašanj, povezanih z ranljivostjo ali dinamiko moči v vaših odnosih.

Uporabite to energijo, da se soočite s čustveno prtljago, ki vas obremenjuje, in osvobodite tisto, kar vam ne služi več. 

KOZOROG

Polna luna bo v 4. hiši doma, družine in čustvenih temeljev, zaradi česar je to močan čas za razmislek o vašem osebnem življenju in domačem okolju. Morda se boste spraševali, ali je vaše življenje v skladu z vašimi globljimi potrebami in željami. Ta luna vas spodbuja, da ste pogumni pri vzpostavljanju svoje čustvene varnosti in negovanju svojih korenin.

Če vaše potrebe družina ni zadovoljila, je to vaš trenutek, da opustite stare vzorce in sprejmete bolj opolnomočen pristop k svojemu osebnemu življenju. 

Uporabite to energijo, da se osredotočite na čustvene temelje, ne le na uspeh. Ustvarjanje stabilne osnove za delo vam bo dolgoročno koristilo. Mars lahko doda napetosti v odnosih. Morda se počutite razpeti med domačim življenjem in potrebami ali pričakovanji partnerja.

Ta energija bi lahko na površje prinesla skrite konflikte, še posebej, če ste delali preveč kompromisov, da bi ohranili harmonijo v svojih partnerstvih. Izziv je uveljaviti svojo neodvisnost in čustvene potrebe, ne da bi zanemarili pomen povezanosti. Iskanje ravnotežja vam bo pomagalo doseči osebno izpolnitev in okrepiti vaše odnose.

VODNAR

Polna luna bo aktivirala vašo 3. hišo, hišo komunikacije, učenja in lokalne skupnosti ter vas pozvala, da izrazite svoje ideje in se globlje vključite v svoje neposredno okolje.

Ta energija vas spodbuja, da se osvobodite duševnih omejitev in delite svojo edinstveno perspektivo z drugimi. 

Če obstaja projekt ali ideja, ki jo želite uresničiti, je zdaj čas, da se osvobodite strahov in se pokažete. Ta tranzit lahko vznemiri vaš urnik, kar bo zmotilo rutino. Ključno je, da se osvobodite togega razmišljanja ali perfekcionizma, ki vam preprečuje, da bi sledili svojim interesom. 

RIBI

Polna luna v ovnu osvetljuje hišo vrednot, financ in lastne vrednosti ter vas poziva, da se soočite z vsemi omejujočimi prepričanji o denarju in o tem, kaj v življenju resnično cenite. To je pomemben čas za opustitev strahov ali negotovosti, ki ovirajo vašo finančno rast ali samozavest.

Energija ovna vam daje moč, da se soočite s težavami in odvržete tisto, kar ni več v skladu z vašimi vrednotami, ter naredite prostor za nove priložnosti in obilje. Kje vas je zadrževal strah pred pomanjkanjem ali lastnimi sposobnostmi in na kakšen pogumni ukrep ste pripravljeni?

Sprostite vse ustvarjalne blokade ali strahove pred ranljivostjo in si dovolite, da se popolnoma in na sočuten način predate stvarem, ki v vašem srcu prižigajo strast, in intimnim povezavam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.