Magazin > Horoskop in Numerologija
33143 ogledov

To so najhujši dnevi v juliju: Danes je eden izmed njih!

horoskop Profimedia
Pripravite se na stres, konflikte in nepričakovane težave.

Vstopili smo v julij in nekateri datumi v tem mesecu letos prinašajo stres, konflikte in nepričakovane težave. 

5. julij 2024: konflikt med Marsom in Plutonom

Ta dan bo v znamenju napetega aspekta med Marsom, planetom akcije in agresije, ter Plutonom, planetom transformacije in moči. To lahko povzroči intenzivne konflikte in boje za moč. Ljudje bodo nagnjeni k impulzivnim reakcijam in nasilnim izpadom, kar lahko vodi v nesporazume in konflikte. Nasvet za ta dan je, da se izogibate konfliktom in poskušajte ostati mirni. Telesna aktivnost lahko pomaga preusmeriti odvečno energijo.

13. julij 2024 : Lunin mrk v kozorogu

Ta dan prinaša lunin mrk v znamenju kozoroga. Mrki so vedno zahtevni, saj prinašajo zaključke, spremembe in nepričakovane dogodke. Lunin mrk v kozorogu lahko izpostavi vprašanja, povezana s kariero, avtoriteto in odgovornostjo. Mnogi se bodo soočili s potrebo po ponovnem premisleku o svojih poklicnih ciljih in strategijah. To je čas introspekcije in prilagajanja. Namesto, da se upirate spremembam, jih poskusite sprejeti kot priložnost za rast. Meditacija in vodenje dnevnika vam lahko pomagata bolje razumeti svoje notranje procese.

19. julij 2024: retrogradni Merkur vstopi v raka

Ta dan prinaša vrnitev retrogradnega Merkurja v znamenje raka. Retrogradni Merkur je znan po tem, da povzroča komunikacijske nesporazume, tehnične okvare in zamude. Ko je v raku, poudarja družinske odnose in čustvene vezi, ki lahko prinesejo konflikte in nesporazume v družini. Pomembno je, da ste pri komunikaciji z najbližjimi še posebej previdni in se izogibate sprejemanju pomembnih odločitev ali podpisovanju pogodb. Poskusite se osredotočiti na reševanje starih nesporazumov in ohranjanje čustvenega ravnovesja.

24. julij 2024: Saturn v opoziciji s Soncem

Ta dan prinaša opozicijo med Saturnom, planetom discipline in zadržanosti, ter Soncem, virom naše vitalnosti in identitete. To nasprotovanje lahko prinese občutek teže, omejenosti in frustracije. Morda se boste počutili preobremenjene z odgovornostmi ali pa se boste soočili z avtoritetami, ki vas ovirajo pri vaših prizadevanjih. Ta dan zahteva potrpljenje in vztrajnost. Potrpežljivost in disciplina vam lahko pomagata premagati ovire.

29. julij 2024: Neptun v kvadratu z  Venero

Ta dan prinaša kvadrat med Neptunom, planetom iluzij in prevar, in Venero, planetom ljubezni in vrednosti. To lahko prinese zmedo in nesporazume v ljubezenskih in finančnih zadevah. Možne so prevare ali nerealna pričakovanja, ki lahko vodijo v razočaranje. Nasvet za ta dan je, da bodite previdni v ljubezni in finančnih odločitvah. Poskusite se izogniti idealiziranju ljudi in situacij ter se zanašajte na dejstva in realnost. Če boste imeli jasno perspektivo, se boste izognili morebitnim pastem.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.