Magazin > Horoskop in Numerologija
7535 ogledov

Ta tri znamenja čaka čudovita pomlad!

Pomlad
S prvimi sončnimi žarki in cvetovi prihajajo tudi zasebne in poslovne spremembe, ki pa bodo najlepše za ta tri astrološka znamenja.

Bik
Če z nečim niste zadovoljni, pa naj bo to v poslovnem ali zasebnem življenju, je sedaj pravi čas, da to spremenite. Nadzor bo prevzela vaša močna osebnost in poskrbela, da boste sprejeli pomembne odločitve. Ne pozabite si vzeti časa zase.

Rak
Nimate več volje, da bi čakali, kako se bodo težave rešile same od sebe. Naj gre za ljubezen ali posel, usodo boste vzeli v svoje roke. To pomlad boste imeli polne roke dela, zato pa boste v poletju uživali s polnimi pljuči. 

Devica
To pomlad boste polni nove energije, takšne, ki je že dolgo niste občutili. V službi boste učinkovitejši, začutili boste val kreativnosti in zelo boste motivirani. Vse te stvari so izredno pomembne za dosego želenih poslovnih ciljev. Pazite le na svoje finance, denarja ne zapravljajte za nepotrebne reči, saj se vaš trud drugače ne bo izplačal, piše portal Miss7.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.