Magazin > Horoskop in Numerologija
23769 ogledov

S to potezo je kralj Harryju v srce zaril še en nož

meghan markle, prince harry Profimedia
Prišel iz Amerike, a oče zanj ni imel časa. Harryja pa je verjetno razžalostila še ta Karlova poteza ...

Princa Harryja je v domovini ta teden čakal prav poseben dogodek. Čez lužo je pripotoval samo zato, da bi se udeležil 10. obletnice iger za vojne veterane, Invictus games. Vabila je poslal tudi družinskim članom, prišel ni nihče, ker je ob istem času pred Buckinghamsko palačo potekala vrtna zabava. Mediji poročajo, da je Harry, ne da bi očetu, bratu ali bolni svakinji segel v roko, že odpotoval nazaj k ženi in otrokoma.

To pa ni bil edini udarec, ki je čakal pobeglega princa. Kralj je prestolonasledniku namreč podelil prav poseben naziv. Princ William jenamreč postal častni polkovnik vojaškega letalstva, naziv, ki bi ga dodelil Harryju, če se ta leta 2020 ne bi odpovedal stolu za kraljevsko mizo.

Zdi se, kot da bi palača objavo novice o tej veliki časti natančno načrtovala. Javnosti so jo sporočili v torek, se pravi med Harryjevim tridnevnim obiskom na Otoku.

William in Harry sta izurjena vojaška pilota. Harry je v Afganistanu celo služil vojaški letalski enoti. Kot prestolonaslednik William ni bil napoten na območja, kjer so potekali aktivni spopadi, ampak je kot pilot pomagal pri iskanju in reševanju. Princ Harry pa je bil usposobljen za upravljanje z vojaškim helikopterjem Apače in je bil leta 2011 povišan v kapitana. Neki podpolkovnik vojaškega letalstva je nekoč v intervjuju pohvalil Harryjeve dosežke. Kot pilot te vrste helikopterjev je Harry "dosegel vrhunec letalske odličnosti" in bil "pravi navdih številnim častnikom in vojakom." Toliko bolj presenetljivo je, da princ Harry ni prevzel naziva častnega polkovnika, čeprav bi bilo to po mnenju kraljevih strokovnjakov kljub njegovemu umiku povsem izvedljivo.

 

Komentarjev 1
  • Plavi-mil 12:38 10.maj 2024.

    Kreten, star, na smrt bolan, pa se gre take igrice, zdaj razumem Hariya zakaj, saj ob takem kretenastem fotru mu ni bilo lahko.