Magazin > Horoskop in Numerologija
1722 ogledov

Pripravite se, to nas čaka julija

Hrvaška turizem poletje Stiniva Profimedia
Numerologija. To so pomembni datumi.

Sedmi mesec prinaša boj med skrajnostmi! Srce in glava bosta v nenehnem boju za prevlado. Bujna domišljija in naš skeptični um bosta vihtela meče. Duhovno in fizično se bo nam bosta na trenutke dozdevalo nezdružljivo! 

Kako pa se združita noč in dan? V neštetih prelepih odtenkih jutranje zarje in večernem sončnem zahodu. 

Kako se torej združita dve skrajnosti: poiščeta srednjo pot.

Prihaja čas iskanja sebe in svojih odtenkov. Ljudje smo bitja navade in tudi vse prevečkrat bitja strahu. Zato se nam rado zgodi, da potrebujemo dodatno spodbudo, da bi se resnično odpravili ven iz naše cone udobja.

Julij je nadaljevanje meseca junija, ki nam je že postregel z nenavadnimi idejami in situacijami. Zdaj se bodo nihanja odvijala predvsem v naši notranjosti.

Čas za dvig svoje vibracije. Število 7 v numerologiji povezujemo s perfekcionizmom, dvigom kvalitete, učenjem, duhovnim in osebnim razvojem. Zdaj je čas, da se potrudimo biti bolj zreli, učeni in predvsem v svoji integriteti. Prišel je čas preskušanja naše lastne korektnosti in vrlin – smo ali nismo mož beseda?

Vsak julij je čas učenja zaradi vpliva števila 7, a letos je zaradi seštevka letnice 2024, katere seštevek je 8, še posebno pomembno, da naši cilji in besede ne ostajajo zgolj pri besedah in obljubah. Zdaj je zelo pomembno, da smo čim bolj proaktivni! 

Čustveni bomo na racionalen način! Včasih želimo svoja čustva racionalizirati in razumeti, jih analizirati in oblikovati v smiseln miselni vzorec. No, to ne gre. Dobra novica je, da nam julij prinaša vsaj en AHA trenutek razumevanja nas, naših odzivov in predvsem razloga za občutke, ki so nas presenetili. 

Bo to mesec Ljubezni? Da, pa res bo! Dogodki meseca nas bodo ves čas tako ali drugače opominjali, da je življenje darilo, da ste vi darilo, da je Ljubezen (zdrava Ljubezen je pravzaprav harmonija med vami in okoljem) darilo. Vse je darilo, če ga kot takšnega znamo prepoznati. Kako ste lahko torej bolj ljubeči do sebe, da bi svet bil bolj ljubeč?

Nasvet 
V vsakem trenutku ohranjajte svojo resnico in jo venomer nadgrajujte. Tako kot se znanost razvija in vsak dan prihaja do novih spoznanj, se tudi v življenju zgodi, da se naša resnica, prepričanja, podzavestni mehanizmi spreminjajo. Pomembno je, da brezpogojno ohranjate svojo integriteto in najvišjo možno korektnost. Avgusta bo to nekoliko težje.

Pomembni datumi 

7. 7. POSTAVITE DOBRE TEMELJE, osredotočite se na zdravje in pripravite dolgoročni načrt.

9. 7. ZDRAVITE SE Z LJUBEZNIJO, blagoslovite vse slabo v svojem življenju z Ljubeznijo.

16. 7. KARMIČNE ENERGIJE NAM MEŠAJO ŠTRENE, ne dopustite dvomu in mehanizmu samosabotiranja,  da vam vzameta zaupanje vase.

 

 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.