Magazin > Horoskop in Numerologija
4713 ogledov

Poroka na 1. pogled: Rudi Marjetko obtožil varanja, to se je zgodilo med žurko!

poroka na prvi pogled, Marjetka Voglar, Rudi Mlakar Planet TV
V raju je počilo.

Rudi, Marjetka, Olga in Irena so skupaj odšli na žur. Tam pa je med zakoncema, ki veljata za edini perspektiven par letošnje sezone, močno počilo. "Najprej smo se imeli lepo, nato sta Olga in Irena šli po svoje. Rudi ju je šel iskat, bil je paničen. To me je zmotilo," je povedala Marjetka, ki je moža kar eno uro pustila samega, medtem ko se je zabavala na plesišču. 

"Ti si šla z drugim stran od nas," je med pogovorom z ženo razkril Rudi. "A sem varala?" ga je vprašala Marjetka. "A si me odrinila? To je zame varanje. Odrinila si me in rekla, da greš raje z njim in da imaš tam še enega. Bi ti bilo všeč, če bi te odrinil in rekel, da imam tukaj eno prijateljico, druga pa me čaka tam," ji je odgovoril Rudi, v kamero pa povedal: "Ne odobravam varanja in da ni meje z alkoholom. Moje vodilo je: 'Skupaj smo prišli, skupaj gremo domov.'"

"Tako sem se odzval, ker me skrbi za vse. Tak človek sem," se je še branil. Tudi Marjetka se je branila: "Varanje bi bilo, če mu ne bi povedala in kar odšla."

"Ko si prišla, sem te hotel objeti, pa si rekla, da imaš drugega in da te eden čaka pri odru in si me odrinila in si šla plesat z njim. In potem si šla s tretjim! In jaz sem ostal sam," je še povedal Rudi, ki je po tej žurki podvomil, da ima Marjetka res takšne zidove okoli svojega srca, kot trdi. 

"Počutil sem se kot klošar in smet," je ženi še očital Rudi, ki se je nato odpeljal stran od nje. Zakonca sta se pozneje pogovorila in Marjetka je priznala, da se ni pravilno odzvala, ter se opravičila. 

Komentarjev 1