Magazin > Horoskop in Numerologija
72 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 28. 10. do 3. 11. 2024

numerologija Profimedia
Pred nami je mojstrski teden, ki prinaša tudi kar nekaj situacij, ki bodo testirale našo lastno predanost vsemu, kar trdimo, da nam je pomembno.

Obenem pa se bo v nas glasneje oglašal notranji vzgib in potreba po koraku naprej, opolnomočenosti in notranji moči. Prava moč prinaša občutek miru. Ne vsebuje potrebe po prevladi, nadvladi ali vsiljevanju svojega prav. Prava notranja moč zgolj obstaja. 

Število 44 označuje mojstra manifestacije, zato bodite posebno pozorni, komu ali čemu namenjate svojo pozornost in pa zakaj. Vaša življenjska moč je vaša odločitev in izbira – komu ali čemu jo podarjate? V t emu času bi se lahko pojavili posebni izzivi in pa posebno prijetni trenutki na področju odnosov, ljubezni do sebe in romantike.

Jasno boste lahko prepoznali, kaj vas prazni in kaj vas polni, kaj je doprinos in kaj srka vašo življenjsko energijo, pa naj gre za način prehrane, športa, odnosov, oseb ali navad, hobijev ...

Stopamo v teden, ki je prečudovit uvod v mesec november, ki nam prinaša spodbudo po duhovni izpolnjenosti in koraku v smeri napredka. 

Naj bo to čas notranje inventure in popisa prioritet – nič ni narobe, če osebe, ki vas bolj kot ne izkoriščajo, odstranite iz svoje prioritetne liste. Pomembno je, da sebe ne pozabite uvrstiti na te seznam. 

NAPOTEK TEDNA
Zdaj ni čas za pogrevanje preteklosti ter tisoč in eno priložnost za ponovno razočaranje. 
Uporabite ta teden za dejanja samozavesti!


VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj je vaš najbolj nori cilj?
Kaj so vaše najbolj divje sanje?
Kaj vi doživljate kot za as nedosegljivo?
Pa je resnično tako zelo nemogoče?


UGODEN ČAS ZA
Odločnost
Podjetne poteze
Vizionarske odločitve
Pogum 

numerologija | Avtor: Profimedia Profimedia


Število življenjske poti 1
Ne pozabite uživati v doseženem in v sebi, pravzaprav. Vzemite si čas zase in ne pozabite pohvaliti sebe. 

Število življenjske poti 2
Odločno na poti, ki vam prinašajo več samostojnosti in možnosti napredka. Na ustaljene poti vam počasi življenje ne bo več dopuščalo.

Število življenjske poti 3
Povezujte se z osebami, ki imajo enak občutek za humor in ustvarjalno žilico kot vi. Obeta se vam nekaj navihanih trenutkov. 

Število življenjske poti 4
Okrepite vse, kar je stabilno v vašem življenju in opustite prav vse, kar se komplicira ter vas greni. Zdaj ni čas za obžalovanja. 

Število življenjske poti 5
Brez trdnih temeljev težko gradimo, kaj šele nadgradimo karkoli. Zdaj ni čas za omahovanje in oklepanje česarkoli  trhlega.

Število življenjske poti 6
Sprememba je in bo stalnica – kateri spremembi se najbolj upirate? Te dni bi se lahko pojavil tisti klik, zaradi katerega končno razumemo. 

Število življenjske poti 7
Čustva bodo močnejša te dni. Prisluhnite vsem besedam, ki bi lahko spominjale na vašo mamo. Zdaj je idealen čas za nego in skrb zase.

Število življenjske poti 8
Resnica se bo pokazala! Lažje boste dalj časa osredotočeno delovali in se zbrano odločali, Uberite zrelo in kvalitetno pot. 

Število življenjske poti 9
Kadar se ne  odločamo, pravzaprav vabimo kaos v svoje življenje. Kje morda upate, da se vam ne bo treba odločiti? 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.