Magazin > Horoskop in Numerologija
209 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 23. do 29. 9. 2024

numerologija Profimedia
September se izteka! Kako ste? Mi dovolite vprašanje? Kako ste pomirjeni ali morda ranjeni s svojo preteklostjo?

Deveti mesec nam je pomagal razumeti, zakaj v določenih situacijah, odnosih, projektih nismo bili uspešni. Včasih v življenju ni bistvo bleščeč naziv in uspeh, ampak izkušnja ter nauk.

Zadnji teden nas bo tako na bolj ali manj nežen način opomnil, da smo mi tisti, ki izbiramo svoje korake na poti Življenja, ki je seveda včasih malo lepša in včasih malo slabša. Naj bodo vse boleče situacije opomnik, da ste močni in ne razlog za obup.

39. teden bo tako minil v znamenju ponovno najdenega poguma in zaupanja v sebe in v ljudi, v življenje in najpomembneje, v lepo. 

Uporabite energijo tega tedna, da bi si uresničili tudi kakšno prismuknjeno željo. Bodite bolj igrivi, navihani in pa predvsem pozitivno naravnani. Izbirajte filme, ki so lepi in polni topline. Preberite kako optimistično knjigo, ki vas bo navdihnila. Prisluhnite ganljivim zgodbam oseb, ki so premagale nemogoče. 

Ne pozabite, da vas veliko lepega še čaka! 

NAPOTEK TEDNA
Ne objokujte preteklosti in vsega, kar niste dosegli.
Slavite vse, kar ste dosegli! 

VPRAŠANJA V POMOČ
Na kaj ste pri sebi najbolj ponosni?
Na kaj so bili pri vas najbolj ponosni vaši starši?
Kaj pa je bila največja kritika?
Kdo bi bili, če bi bili Bog in bi sebe oblikovali?

UGODEN ČAS ZA
Zdravljenje najbolj globokih ran
Izražanje svoje kreativnosti
Okrepitev optimističnega pogleda na svet
Več barvitosti in igrivosti

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ne zahtevajte od sebe popolnosti, saj perfektna oseba se še ni rodila. Dajte si ponovno možnost, da bi sami sebe ljubili z vsemi šibkimi točkami.

Število življenjske poti 2
Niste robot, zato ne zatirajte svojih čustev. Zdaj ni čas, da bi bili brezčutni kot kamen. Obratno! Te dni se pravzaprav pogovorite sami s seboj. 

Število življenjske poti 3
Ljubezen do sebe se prične z zdravimi mejami. To pomeni tudi, da nihče nima pravice kritizirati vaše ranljivosti, ter čustvenosti. Tudi vi ne.

Število življenjske poti 4
Resnica je takšna, kot je, le da se nam včasih skrije. Te dni bi se vam lahko razkrila celotna slika / razumevanje nečesa pomembnega  iz preteklosti. 

Število življenjske poti 5
Zaključek ni izguba in ni poraz. Včasih je pa res dovolj slabega, ali dovolj praznega upanja. Zdaj je čas za nove cilje in lepe dogodivščine.

Število življenjske poti 6
Niste slabi, če ste pogumni in se postavite za sebe. Super je, da se končno osredotočate na tisto, kar vam osebno nosi napredek in srečo.

Število življenjske poti 7
Veste, ni vam treba vsega doseči sami. Morda pa je blizu vas oseba, ki vam lahko pomaga, svetuje, del bremena odvzame? Nič slabega ni v tem.

Število življenjske poti 8
Kreativa bo kar sekala ven iz vaših oči! Uporabite nov zagon in bodite kolikor možno izvirni. Te dni se vas sreča drži. Naj bo to čas, ko sijete!

Število življenjske poti 9
Preteklost je del nas, ni pa potrebno, da nam greni sedanjost. Je možno, da nečesa nikakor ne odložite in vedno znova podoživljate? Dovolj bo,,, kajne? 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.