Magazin > Horoskop in Numerologija
230 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 14. do 20. 10. 2024

numerologija Profimedia
Pred nami so karmični dnevi meseca, ki so se pričeli v nedeljo, 13. 10. Na dneve 14., 16. in 19. se tako odsvetuje sklepanje pomembnih dogovorov.

Ti dnevi so izvrstni za malo bolj kritičen pogled v sebe in oceno lastnih izbir. V mesecu oktobru nam pomagajo preseči omejitve, katere smo si sami nekako vsadili v našo podzavest.

Vsi imamo slabe in dobre izkušnje za seboj. Med nami ni osebe, ki ji nikoli ne bi bilo hudo in bi se ji vse posrečilo kar v prvem poskusu. Kaj nam ni ravno tisto, za kar smo se najbolj potrudili, največ vredno?

V tednu pred nami se bo jasno pokazalo, kako mi skrbimo sami zase. Včasih nam to nikakor ne gre od rok – ali pa se nege sebe lotevamo slabo. Zdaj je pravi čas, da iskreno in z uporabo stare dobre zdrave kmečke pameti precenimo, katere odločitve, navade, odnosi, izbire so za nas dolgoročno zrele, zdrave in dobre.

Naj to ne bo čas kritiziranja sebe. To ni bistvo energij, ki nas obdajajo. Naj bodo dogodki in uvidi tega tedna sprejeti kot konstruktivni predlogi, kako spremeniti tok našega življenja. 

NAPOTEK TEDNA
Naj vam ne bo žal vloženega časa in truda, če 'nikamor ne gre'. Rezultat bo še vedno 0 (ali podobno ničeln).

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj najbolj obžalujete?
Kako bi se tega lotili danes??
Kako se lahko danes izognete podobni situaciji v prihodnosti?


UGODEN ČAS ZA
Delo na sebi in lastnih vrednotah
Spremembo sistema prioritet
Okrepitev dolgoletnih odnosov
Pogovor, s katerim odlašamo

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Odločno v vsak nov dan, saj energijo učinkovitosti kar sevate na svojo okolico. Zdaj ni čas za omahovanje, pa tudi ne za impulzivne izbire. 

Število življenjske poti 2
Lažje boste izrazili svoje mnenje tistim, kateri sicer na vašo besedo nič kaj dosti ne dajo. A najprej ga kvalitetno oblikujte. Preverite vse podatke. 

Število življenjske poti 3
Obdaja vas energija zdravljenja, zato boste lažje spustili razočaranja in veliko dozo previdnosti, zaradi katere omahujete z neko odločitvijo. 

Število življenjske poti 4
Če bi življenje začeli na novo, kako bi se ga lotili? Kaj bi spremenili? No, veliko življenja je še pred vami, zato se ga ne bojte spremeniti.

Število življenjske poti 5
Povezujte se z osebami, ki vam dobro denejo. Zdaj ni čas, da ni samo stopicali in urejali vse težko v življenju. Nekdo bo pričakoval, da boste popustili. 

Število življenjske poti 6
Obudite notranjega otroka in uživajte v jesenski idili. Obarvajte svoje življenje, svojo garderobo in svoje občutke z odtenki čudežev.

Število življenjske poti 7
Vse v življenju ima svojo logiko. Lažje boste razumeli tuja dejanja, če boste uporabili njihovo logiko. Ohranite svojo integriteto in moč odločanja.

Število življenjske poti 8
Sprememba, ki prinaša razmah in osvoboditev. Zdaj ni čas, da bi še enkrat ponovili ali poskusili nekaj na pol. Razmahnite krila! Prišel je čas.

Število življenjske poti 9
Dnevi ljubezni in romantike, ki bi lahko prebudili veliko nostalgije. Ne pogrevajte župice, raje ozdravite svojega notranjega otroka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.