Magazin > Horoskop in Numerologija
27 ogledov

NuMeRoSkoP 18. 11.–24. 10. 2010

(Foto: null) Žurnal24 main
Ukvarjali se bomo z globokimi življenjskimi vprašanji. Poglejte v svojo preteklost, v preteklost vaše družine in sorodstva.

Zapomnite si: ne tista oseba, ki vam kima, ne tista oseba, ki je nadvse prijetna, ampak oseba, ki postavi na glavo vaše življenje, vam posledično povzroči veliko bolečine, da bi vi lahko zrasli in se razvijali – ta oseba je vaša sorodna duša. Kdor z vami deli bolečino in jo hoče pozdraviti, je vaš sonček. Kdor ne zmore biti korekten do vas, naj nima mesta v vašem življenju.

Število življenjske poti 1
Umaknili se boste stran od čustvene drame in pritiska, ki ju čutite. Hrepenite po miru in tišini, ki pa vam žal ne bosta dala mnogo odgovorov. Niste oseba, ki bi stala na mestu, zato tudi pritiskov ne rešujete na tak način. V danem trenutku boste doživeli tisti klik, po katerem bo vse jasno.

Lekcije tega tedna:
V kolikšni meri upoštevate svoja čustva? Jim prisluhnete ali hodite po njih? Kdaj hodite po čustvih drugih oseb, da bi dosegli svoj namen, ki je ali pa ni ljubeč? Ljubeč ne more biti, če je prisotna prisila.

Število življenjske poti 2
V službi/šoli oziroma v uradnem okolju boste določen neprijeten dogodek doživljali zelo osebno. Eno so čustveni odnosi, drugo prijateljski in nekaj povsem drugačnega so uradni odnosi. Ne dojemajte sveta kot vašega sovražnika in ni vse zarota, kar se vam dogodi. Sprostite se.

Število življenjske poti 3
Dokončali boste davno začet projekt, ki je povezan s temelji vašega življenja in predvsem z osebo iz preteklosti, ki še vedno posredno močno vpliva na vaše življenje in izbire. Beseda projekt zveni hladno, ker je ta oseba še vedno izjemno prisotna v vašem življenju. Pretrgajte vezi, ki vas omejujejo.

Število življenjske poti 4

Polni boste delovne vneme in zagona na delovnem področju, ki pa bo trajal le, dokler bo vaši ustvarjalnosti omogočeno oblikovati. Ko se boste počutili kakorkoli omejene s strani nadrejenih ali samega sistema, morda zaradi pomanjkanja novih idej, bo ta zagnanost zamrla. Ne dovolite tega.

Število življenjske poti 5
Ne pozabite, da je kakovostna in odprta komunikacija veliko bolj pomembna, kot si mnogokrat predstavljamo. Ko čutite v sebi potrebo, da bi odšli, ker je nekaj postalo neprijetno, takrat se namerno odločite, da boste vztrajali. In bodite korektni. Manipulacija še nikoli ni obrodila pozitivnih sadov.

Število življenjske poti 6

Obeta se vam kreativen in ustvarjalen teden, predvsem na področju odnosov in družine. Novo rojeni optimizem vam bo dajal moč, da iščete nove poti in uporabite svojo domišljijo. Pazljivi bodite, da vas neuspehi ne pahnejo v obup in črnogledost. Sicer se lahko ta načeloma prijeten teden spreobrne v solze.

Število življenjske poti 7

Ko se boste znašli v čustveno intenzivni situaciji, se boste počutili omejene in neizpolnjene. Ne razmišljajte z glavo o čustvih, temveč jih občutite. Ne uporabljajte zapletenih miselnih vzorcev za nekaj, kar preprosto čuti srce. Poglobite se vase. Vsi odgovori so znotraj vas. Ne komplicirajte. Ne analizirajte.

Število življenjske poti 8
Prisotno bo močno čustveno nihanje, ki se bo izražalo cel teden. Vaše srce govori eno, um drugo, okolica tretje. Vaši temelji so v vašem srcu. Vaša duša pozna vaše življenjsko poslanstvo in namen. Kdo in kaj vam je namenjeno, veste tudi vi. Svojo usodo krojite sami. Ko zanikate srce in ljubezen, si zadrgnete vrv okoli vratu.

Število življenjske poti 9

Čaka vas izjemno čustven teden, ko boste kljub intenzivnosti občutenj razumno polagali temelje znotraj odnosov. Gradili boste novo prihodnost, ki bo zelo drugačna od obstoječe. Prisluhnite sebi in sledite svoji intuiciji. Znotraj v sebi, v vašem srcu čutite, da je prav, kar počnete. Ne pozabite se objeti za dobro delo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.