Magazin > Horoskop in Numerologija
944 ogledov

Maj prinaša nihanja

dež dežnik vreme Profimedia
Maj je, kot vedno, mesec sprememb in dinamike, strasti in isker (ni nenavadno, da ga začenjamo s kresom), želje po svobodi in pa nečem vznemerljivem.

Nihanja in pritiski okolice

Zdelo se bo, da se nam venomer nekam mudi ter, da nam čas beži. Težje se bomo organizirali, pa čeprav si bomo ravno več urejenosti želeli. Pritiski od zunaj bodo sprožili spremembe v naši notranjosti, ki jih v tej fazi še ne bomo prepoznali. Predvsem v odnosih nam bodo pritiski okolice pomagali prepoznati česa nas je strah, v kolikšni meri se resnično počutimo varni ter kaj nam v resnici grozi. 

Ne zatiskajmo si oči – tako nastanejo ovce

Letos je pričakovati manipulacije in veliko iger ega, ki si bo maja želel pohvalo, strast in tudi prepovedano. Sprožili se bodo mehanizmi bega in kamufliranja situacije (saj veste, tisti slavni: ''pa saj ni tako slabo'', ki nam najbolj škoduje).

Pazite, komu sledite

Pazljivo tudi s tem, da bi nas odneslo v nezdravo duhovnost - pretiravanje z raznimi napitki, obredi in podobno. Za mnoge se bo zdelo, da so nekoliko izgubili stik z resničnostjo, ali vsaj sami s seboj. Včasih je to resnično del procesa spremembe, a večinoma bo to posledica nekritične presoje, kaj verjamemo in kaj ne. 

Ven iz cone udobja

Na področju osebne rasti se bo jasno pokazalo ali zmoremo ven iz cone ugodja in ali bi resnično posegli po tistem, kar trdimo, da si želimo. Mnogokrat tako trdimo, nato pa se tega ne oprimemo. Če bi nam Vesolje podarilo točno to, kar trdimo, da so naše sanje, se lahko zgodi, da ugotovimo, da 'to' sploh ni tako imenitno, ali da nismo pripravljeni sprejeti dobro. 

Boj med tradicijo in novim

Znotraj nas se bo bil boj med varnostjo, navadami, tradicijo, naučenim in pa svobodo, željo po več, željo po drznem, po eksotičnem, po oglju. Strah proti pogumu.

Posebni datumi

5. 5. izjemno ustvarjalna energija, ki nam dobesedno daje krila.

14. 5. močan karmični dan, ki prebuja in na licu mesta blokira mehanizme bega = soočenje s seboj.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.