Magazin > Horoskop in Numerologija
887 ogledov

Kaj nas čaka decembra?

rokavice zima mraz
Leto 2020 se (končno) zaključuje. ODŠTEVAMO! Za mnoge je bilo čustveno, fizično in psihično zelo naporno leto. Za vse, pa si drznem trditi, nenavadno leto.

Vpliv letnice 2020 je tisti, v katerem se skriva razlaga za nihanje iz enega ekstrema v drugega, dokler nista kar oba obveljala. Zdi se, da je belo in črno istočasno, sivina se izgublja. Deležni smo zelo nasprotujočih si informacij, pritiskov iz okolice, vse več je nestrpnosti, sovražnega govora in intenzivnosti pri izražanju – to je energija leta 2021, ki se že občuti. 

Samo novo leto nam nosi mnogo izzivov, ki bodo preskušali našo lastno integriteto in pravičnost. December tako prinaša uvod v zelo drugačno energijo kot je ta, ki smo je bili vajeni do sedaj. 

Kaj je pravzaprav res?
Resnica. Resnica niso le dejstva, pa še ta se zadnje čase izgubljajo. Izzivi meseca decembra prinašajo največje darilo: vašo resnico – o vas samih. Ekstremne situacije razkrivajo prave obraze, zato smo vsi zagotovo tekom leta ugledali osebe in plat njih, ki nas je zelo presenetila. Tudi sami bi lahko pri sebi bili presenečeni nad določenimi odzivi, ki sicer niso nam lastni. 

Kaj je  res in kaj ni res definitivno odločamo sami. Sami izbiramo kaj verjamemo. Posebna obdobja in izzivi, kot se z njimi srečujemo sedaj, pa nam pomagajo razmišljati s svojo glavo. 

Ne verjemite vsemu, kar slišite
Pomembno je, da si vzamemo čas in preverimo informacije, katere absorbiramo – pa naj gre za čenče ali dnevne novice. December prinaša posebno energijo razčiščevanja, zato bi lahko obilica informacij predvsem v prvi polovici meseca kar bruhala ogenj. Okostnjaki bodo padali iz omar, a nekateri bodo plastični, torej ponarejeni in morda celo namenoma podtaknjeni. 

Postavite mejo
Pojavile se bodo osebe ali situacije, ki bodo pomagale ozavestiti do kam dopuščate vpliv okolici. Kaj dovolite znotraj komunikacije z najbližjimi, kaj v bolj uradni izmenjavi? Kakšna pa je vaša lastna komunikacija z vami? 

Vpliv okolice je venomer prisoten, zato je zelo pomembno, da jo izbirate previdno. Seveda smo vsi kdaj v slabši koži, bolj razdraženi in negativno razpoloženi – druga pesem pa je, kadar gre za osebo, ki je toksična in v naš vsakdan vedno prinaša negativen vpliv. Če bi se vsak dan polivali s kislino, rane ne bi pozdravili. V odnosih je mnogokrat podobno. Dokler smo v odnosu, se niti ne zavedamo strupenosti energij, ki jih prejemamo. Ko stojimo v hiši, je ne vidimo. 

Si upate…?
Si drznete svoje najbližje povprašati za mnenje in nasvet? Si upate vprašati: ''kaj ti misliš, da jaz narobe delam?'' in nato sprejeti tudi kritiko? 

Izziv meseca:
November imenujemo mojstrski mesec, saj z energijo števila 11 prinaša poudarek na duhovnem v življenju. December prinaša možnost močne osebne in osebnostne preobrazbe. Razmišljati s svojo pomeni preskušati vse, v kar ste kadarkoli verjel o svetu, sebi in življenju. Kaj pa je za vas sveto? Bolj kot sebe razvijamo, večji del globalne zavesti je razvit. 

Prazničnost se prične v srcu
Verjamem, da mnoge zanima ali se bodo ukrepi sprostili za praznike. Prazničnost se ne prične z neznanci v diskaču. Božični prazniki naj bi nas nežno spomnili na tisto pomembno v življenju: povezanost, ljubezen, sočutje in prazničnost življenja. Letos, še bolj kot druga leta, stopimo skupaj in prisluhnimo, pomagajmo, praznujmo življenje in ne darila.

Zaključimo leto z nekoliko bolj osebnih pristopom od vsega. Povežimo se z lokalnimi ponudniki, kupujmo darila slovenskega izvora ter podarimo predvsem več pozornosti, ljubezni in sočutja. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.