Magazin > Horoskop in Numerologija
10182 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 7. marca 2023

astrologija Profimedia
V kolikor se zaradi vpliva Polne lune ne boste sposobni notranje umiriti, poskusite svojo energijo porabiti za nekaj koristnega, recimo generalno čiščenje stanovanja.

Borbenost lahko uporabite za obrambo, če bo težko nadzorovati goreča čustva. Najboljše stvari in rešitve bodo rezultat sodelovanja in ne konfliktov ter napačnega argumentiranja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V ljubezni vas bo kljub intenzivni Polni luni spremljala romantika. Na drugi strani boste imeli mnogo priložnosti v komunikaciji, ki bo razigrana in vam bo omogočila, da se imate lepo.

BIK
Ostanite kljub vplivu Polne lune zbrani in previdni, ne prekinjajte sogovornikov, čeprav se vam zdi, da ste daleč pred njimi. Veliko stvari se bo izboljšalo, ko boste nekoliko bolj spočiti.

DVOJČKA
Kljub Polni luni boste delovali brezskrbno in razigrano. Poglobili se boste v svet številnih zanimivosti, ki vam prinaša nekaj novega, nekaj, kar vas bo zopet močno navdihnilo.

RAK
Nekdo si resnično ne zasluži besed, ki mu jih namenjate, zato je čas, da spremenite odnos in se enostavno umaknete. V družinskem okolju boste izžarevali pogum in odločnost.

LEV
Zamere, ki ste jih pred kratkim že povzročili, se bodo s Polno luno, če ne boste spremenili taktike in se opravičili še dodatno stopnjevale. Spraševali se boste, ali ste pripravljeni odpustiti.

DEVICA
Vse obveznosti in naloge boste uspešno opravili, najboljše pa se boste počutili v dobri družbi, ki vam prinaša sproščenost. Sprostili vas bodo prijetni pogovori in izmenjava mnenj.

TEHTNICA
Odločili se boste glede nečesa, kar vas je po tihem bremenilo, tudi dogajanje bo kljub vplivu Polne lune pestro, še zlasti z osebami nasprotnega spola. Spogledovali se boste!

ŠKORPIJON
Stvari, ki so vas skrbele na področju čustev, ne bodo več pod vprašajem, saj ste sigurni vase. Odločitev sicer ne bo najbolj lahka, vendar bo pravilna. Iskanje bližnjic bo vaša strast.

STRELEC
Nekdo vas obremenjuje in preprosto ne najdete pravega načina, da bi se sprostili. Razpeti boste med dvema zadevama, vsaka ob njiju bo imela nekaj, kar vas bo privlačilo. 

KOZOROG
Želeli se boste osvoboditi napetosti in  negativnih energij, ki jih bo prebujal vpliv Polne lune. Čeprav se vam obetajo manjši prepiri v partnerstvu, se bodo izkazali za koristne.

VODNAR
Bodite bolj organizirani, da se ne boste po nepotrebnem razburjali okoli stvari, ki bi jih lahko hitro rešili. Izrazili boste svojo kreativnost z njeno pomočjo dosegli čudovite rezultate.

RIBI
V slabo voljo vas bo spravilo, da se nekdo, ki vam je blizu morda ne odziva tako, kot si želite. Več sreče boste imeli na področju kariere, kjer se vam lahko ponudi možnost dodatnega zaslužka.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.