Magazin > Horoskop in Numerologija
6516 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 28. februarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Energične misli, podkrepljene z željo po pogumnih korakih vas vodijo v osebni napredek.

Iznajdljivost, ki bo neverjetna, vam je lahko tokrat v veliko pomoč. Priznajte si, da potrebujete spremembo. V vsakem trenutku bodo pozornost neprestano motile pomembne ter tudi nepomembne reči, ki se jim boste težko izognili. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v dvojčkih se boste sposobni povezati z nekom od prijateljev, ki vas bo vodil tudi takrat, ko ne boste popolnoma prepričani, kaj je prav in kaj ni. Ves čas boste želeli ohraniti neodvisnost.

BIK
Kljub vsemu, kar vas bo obdajalo ter močno mikalo, se držite svojih načel. Z energijo lune v dvojčkih si boste želeli stikov z mlajšimi, zato boste vsekakor dobro razpoloženi in bolj igrivi. 

DVOJČKA
Nekaj, kar se vam je zgodilo pred kratkim, bo zaradi koraka, ki si ga boste dovolili, dobilo drug pomen. Morali boste biti bolj trdni in odločni, še posebej če hrepenite po pohvali.

RAK
Osebo, ki vas ves čas vznemirja, boste znali spretno postaviti na realna tla, ne pa tudi poteptati, saj se še kako dobro zavedate, da je prav, da ima vsak možnost, da dobi še eno priložnost. 

LEV
Ponudite nekomu od domačih, ki se je znašel v težavni situaciji pomoč brez nerganja. Čeprav vas bo ves čas vodil ego, se kljub temu ne vdajajte negativnim čustvom, ki lahko prikličejo slabo počutje. 

DEVICA
Bodite bolj samozavestni, še posebej zato, da ne boste za nekoga samoumevni. Na poslovnem področju se boste zaradi lune v dvojčkih morali soočiti z zoprno opravljivostjo.

TEHTNICA
Imeli boste občutek, da vam vsakodnevna opravila kradejo dragoceni čas in energijo. Preveč ste se posvetili določeni uradni ali delovni zadevi, ki se rešuje prepočasi in jo spremljajo zapleti.

ŠKORPIJON
Izkoristite sposobnost videti drobne malenkosti in se kljub luni v dvojčkih zbrano posvetite delu, ki vas čaka. Odločitev, ki jo boste sedaj pripravljeni sprejeti, pomeni dolgoročni napredek.

STRELEC
Pojdite v družbo ljudi, ki prekipevajo od optimizma. V vas bodo vzbudili zanimanje za nove podvige, po katerih hrepenite že nekaj časa. Komunikacija bo z luno v dvojčkih odlična.

KOZOROG
Pazite, da ne boste svoje napetosti in nezadovoljstva morda prenesli na ljudi okoli sebe. Nikar v službenem okolju ne iščite napak, raje se brezskrbno prepustite in sodelujte.

VODNAR
Vse vam bo zaradi razpršene energije lune v dvojčkih veliko lažje kot v preteklih dneh. Z malo truda in z iskrenim pogovorom lahko najdete odlično rešitev, ki vas bo navdihnila.

RIBI
Veliko misli bo namenjenih financam, nekaj bo treba spremeniti, v nasprotnem primeru se lahko znajdete v resnih težavah, ki jih trenutno niste sposobni reševati v ugodni smeri. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.