Magazin > Horoskop in Numerologija
11004 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 27. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Želje lahko s konjunkcijo med Luno in Jupitrom počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti ter vanje zaupati.

Zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti ter pozitiven odnos do prebiranja takšnih in drugačnih življenjskih izkušenj. Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika, se lahko zanesete na pozitivne rešitve ter odlično komunikacijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Počakajte glede stanovanjskega ali pravnega vprašanja, ne glede na nepotrpežljivost, ki jo bo ves čas prebujala luna v dvojčkih. Previdni bodite s tistimi, s katerimi težje najdete skupni jezik.

BIK 
Prebudite svoje želje, morda naletite na posluh tistih, ki vam lahko pomagajo k uresničitvi. Ukvarjali se boste s sabo, nekaj, kar vas že dlje časa ovira, boste želeli izboljšati. 

DVOJČKA 
Vse kar boste počeli, vas bo zaradi odlične energije, ki jo prebuja luna v vašem znamenju, motiviralo k temu, da si ustvarite in omogočite čim boljše pogoje za bližnjo prihodnost.

RAK
Iznajdljivost, ki jo bo prebudila luna v dvojčkih, vas lahko reši, tako pri delu kot tudi v zasebnem življenju. Na ljubezenskem področju se boste odločili in poiskali odgovor na svoje vprašanje.

LEV 
Če niste zadovoljni z določenim razpletom, bi bilo smotrno razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah. V spletnem nabiralniku boste zelo iskani s strani nasprotnega spola.

DEVICA
Situacija, ki bo povezana z denarjem, bo od vas zahtevala vso pozornost, zato se skušajte v ključnem trenutku, ko se bo treba odzvati čim bolj zbrati ter disciplinirati. 

TEHTNICA 
Pomembna informacija zaradi raztresene energije lune v dvojčkih prihaja z zamudo, zato boste na trenutke izredno nestrpni in posledično tudi na osebnem področju nezadovoljni.

ŠKORPIJON
S sproščenim pristopom se boste znali razbremeniti, prav tako vam bodo uspele določene stvari, o katerih ste do sedaj le razmišljali, saj boste bolj iznajdljivi in navihani.

STRELEC
Prihajajo številne priložnosti, zato se ne zapirajte vase in se nikar z nekom, ki vas ne razume ne zapletajte po nepotrebnem. V ljubezni vas bo prijetno presenetila sočutna energija.

KOZOROG 
Trudili se boste, da bi se pred kočljivo situacijo zadržali, vendar kljub luni v dvojčkih, ki ima lahko v določenih situacijah več obrazov, ne boste mogli prikriti tega, kar v resnici čutite. 

VODNAR
Brez težav se boste z energijo lune v dvojčkih lotili zadeve, ki vas je že nekaj časa obremenjevala zaradi zahtevnosti. Lovile vas bodo misli, povezane s področjem financ.

RIBI
V domačem okolju bodo zahtevali od vas, da se odločite glede nečesa, kar je zelo pomembno za celotno družino, vendar še ne boste pripravljeni, saj boste želeli o vsem skupaj še razmisliti. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.