Magazin > Horoskop in Numerologija
10390 ogledov

Dnevni horoskop za torek,  25. junija 2024

horoskop Profimedia
Droben namig vas lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo egu in vas postavljajo v zanimivo pozicijo.

Vaše zamisli bodo dobile pravo barvo, navdušeni boste nad informacijami in zaznavami, ne pozabite pa na obljube. Navihana zgodba, ki se bo odvijala na čustvenem področju, prinaša izjemno srečo ter notranje zadovoljstvo, dobro razpoloženje vas bo spremljalo ves dan. Počutje bo usmerjeno k vitalnosti in temu, da poskrbite tudi za svoje telo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Bodite v odnosih predvsem pristni in uspelo vam bo ujeti čudovito ravnovesje, s katerim se boste vsi zelo lepo imeli. Dan naj bo namenjen temu, da poskrbite za svoj nestrpen um na prijeten način.

BIK 

Ker boste z energijo lune v vodnarju samosvoji, se boste zapletli v argumentiranje z nekom, ki vas že nekaj časa vznemirja z raznimi nesramnimi opazkami, ki vas vedno znova spravijo v slabo voljo. 

DVOJČKA

Izkoristite prost dan, da razčistite odnos, ki se še vedno lahko zavrti v pravo smer. Več kot običajno boste razmišljali o morebitnem sodelovanju, vendar bodite previdni pri načrtovanju novih poti. 

RAK

Ko se boste z nekom srečali, bodite previdni, saj bodo čustva na preizkušnji. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, ki se dotikajo notranjega nezadovoljstva. 

LEV 

Začutili boste, da si želite več samostojnosti. Ker boste opazili, da tisti, ki vas obkrožajo, niso preveč zainteresirani, da bi se odločali sami, boste morda užaljeni. Ne skrbite, kmalu vas bodo razumeli.

DEVICA

Tudi če bodo dejanja nekoga končno bolj spodbudna, se nikar ne prenaglite. Opazujte predvsem reakcije drugih, saj bo nekdo želel upočasniti vašo pot k dolgo želenim spremembam. 

TEHTNICA

Povsod boste zaznavali, da do vas niso iskreni, ter da vam s svojimi pripombami hočejo škoditi, zato se boste zapirali v svoj svet in želeli prebuditi notranji mir, kar z energijo vodnarja ne bo enostavno. 

ŠKORPIJON

Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje zaradi lune v znamenju vodnarja zelo oster odziv ter kakšno kritiko. Bolj kot na prihodnost se boste v današnjem dnevu zanesli na sedanji trenutek.

STRELEC

Podprite nesebično nekoga, ki potrebuje pomoč. Radodarnost ne bo imela meja, prav tako boste sposobni razumeti, če se vam bo nekdo opravičil, da morda nima časa za srečanje.

KOZOROG

Ker boste zadovoljni s sabo ter pomirjeni, boste vsem, ki jih imate radi privoščili le najboljše. Izogibajte se konfliktom ter stresnim situacijam, saj bi lahko nekdo na plano potegnil stvari, ki vam sprožajo občutljivost.

VODNAR

S svojimi običajnimi zvijačami tokrat kljub luni v svojem znamenju ne boste veliko dosegli. Razmislite v tišini o vsem, kar vas na področju čustev bremeni in se zadržite pred nesramnimi komentarji. 

RIBI

Določene fraze prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali vaš namen, ki tokrat ne bo najbolj iskren. Vedno znova se lahko, če ne boste bolj prilagodljivi, zapletete v prepir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.