Magazin > Horoskop in Numerologija
788 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 24. septembra 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Pred vami je razgiban dan, v katerem se boste sposobni izogniti napetosti in si z energijo Zadnjega krajca pričarati lepe trenutke.

Določena oseba, ki vam že dolgo stoji ob strani, vas bo prijetno presenetila. Dovolite si ujeti srečo in radost. Tvegati ali se upreti avtoriteti, ni ravno najbolj priporočljivo. Polni boste raznih posebnih želja ter zamisli, ki jih boste želeli pretvoriti v realno obliko. Prisluhnili boste tudi tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dan, ki ga bo spremljal Zadnji krajec, bo prinesel nekaj novih idej, ki jih boste lahko s pomočjo svoje iznajdljivosti tudi realizirali. Denarni motiv je nekaj, kar vas v tem trenutku lahko premakne.

BIK
Nekaj vam je sicer všeč, vendar se ne boste premaknili, dokler ne boste dobili jasnih zagotovil glede prihodnosti. Sledite svojim občutkom, kljub temu pa pustite odprte vse možnosti.

DVOJČKA
Na vsak način boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, ali boste s prehodom lune v svoje znamenje dovolj zbrani, da bi sprejeli kakšno resno odločitev. Za ljubezen si boste zvečer vzeli več časa.

RAK
Najprej vas bo vznemirilo nekaj podrobnosti, ki jih boste, ko se boste osredotočili, hitro razvozlali. Izkoristite zbranost v pravi smeri, saj lahko dosežete napredek, ki si ga želite.

LEV
Prav je, da ste enkrat za spremembo pobudnik ali pobudnica, ter da predlagate nekaj, kar diši po spontanosti. Rešite se lahko z dobro komunikacijo, ki jo bo dopoldne prebudila luna v dvojčkih.

DEVICA
Dogovor, ki je za vas zelo pomemben, bo propadel, če kmalu ne boste odreagirali in se soočili z določenimi pogoji. Ne dovolite, da vam konflikt z napornim sodelavcem pokvari razpoloženje.

TEHTNICA
Raziščite misli in občutke in uspelo vam bo doseči ravnovesje po katerem hrepenite. Uživajte v zanimivih trenutkih in si privoščite s pomočjo ugodne energije Zadnjega krajca več ležernosti.

ŠKORPIJON
Namesto dolgo pričakovane pohvale boste deležni zaradi lune, ki prehaja v znamenje dvojčkov neiskrenih komentarjev. Prepričani, da se vam je zgodila krivica, ne boste najboljše volje. 

STRELEC
Nikar zaradi ležernosti, ki se bo čez dan prebujala, ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj gibanje potrebujete, da se zopet spravite v formo. Uspeli boste že z majhnimi koraki.

KOZOROG
Če vas določen odnos že nekaj časa bega, se ustavite in skušajte razvozlati, kje se je zalomilo. V službi se boste odločili drugače, kot ostali, zato bodite pripravljeni na nestrinjanje.

VODNAR
Nikar se ne ustrašite, če boste nekoliko v dvomih. Dovolite ritmu Zadnjega krajca, da vas preseneti z razigrano vsebino. Odlična inspiracija bodo tisti, ki se vedno znajdejo. 

RIBI
Če boste spremenili taktiko, bo iz nasprotne strani zelo dobro sprejeta. Svoje občutke boste z veseljem razložili bližnjim, ki vas bodo razumeli ter pohvalili zaradi iznajdljivosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.