Magazin > Horoskop in Numerologija
1052 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 22. oktobra 2024

horoskop Profimedia
Stopamo v obdobje Sonca v znamenju škorpijona.

Kljub temu da vas bodo mikali plemeniti cilji, se lahko zaradi občutljivosti, ki bo prisotna, ustrašite, ko se bo potrebno konkretno odločiti. Skušajte biti v bližini ljudi, ki jim je mar za vas. Popestrili vam bodo razpoloženje, dvignili samozavest in pokazali, da stvari kljub vsemu niso tako napačne. Bolj boste strogi do sebe, kar vas vodi k večji produktivnosti.  V negativnem smislu vas lahko obremeni ljubosumje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Nekaj se bo razrešilo presenetljivo dobro, čeprav ste se bili še pred kratkim pripravljeni vdati se in se umakniti. Znali boste poskrbeti za pomembne stvari, ki bodo prebudile globoka čustva.

BIK

Pričakujte z energijo lune v raku umirjen pogled na življenje, kar vas bo potegnilo iz cone negativnega razmišljanja. Prilagajanje v medsebojnih odnosih vam bo šlo zelo dobro od rok.

DVOJČKA

Nekdo bo v službi doprinesel nekaj trme, ki pa ji nikar ne polagajte posebne pozornosti. Pri delu boste najbolj uspešni, če boste ignorirali nerealna pričakovanja ter ostali na trdih tleh.

RAK

Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja, vendar boste kljub počasni vibraciji lune v svojem znamenju želeli prehitevati v smeri zmage in izboljšanja finančnega področja. 

LEV

Ker boste obremenjeni z raznimi čustvenimi dvomi, boste potrebovali veliko svobode ter prostor za ustvarjanje. Sedaj je pravi trenutek, da z iskrenim pristopom opravičite zaupanje.

DEVICA

Na čustvenem področju se boste zaradi energije lune v raku ukvarjali z negativnimi spletkami, ki bodo neugodno vplivale na počutje in doživljanje vsega, kar vas obkroža, tudi v službi. 

TEHTNICA

Na zanimiv način vas bodo privlačile nenavadne odločitve, o katerih pa bi bilo smotrno najprej temeljito razmisliti. Pomembnih opravkov se boste lotili temeljito ter dosledno.

ŠKORPIJON

Če se boste podali v nepreverjene zadeve, ne pozabite, da se lahko vse skupaj v trenutku obrne v neželeno smer.  Čeprav ste v dobri formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet.

STRELEC

Ne obremenjujte se z drugimi, tudi če se ne strinjate z njihovim pogledom, saj bi lahko zaradi občutljivosti, ki jo prebuja luna v znamenju raka, povzročili še več napetosti ter nestrinjanja. 

KOZOROG

V spornem trenutku na področju kariere zaradi vpliva lune v raku raje odnehajte in se zazrite vase. Natančnost bo pomemben ključ, če želite biti na finančnem področju uspešni. 

VODNAR

Pogumno stopite v službi korak bližje nečemu novemu, saj vam bo zelo všeč, kar boste spregledali. Počutje bo razgibano in obarvano s pozitivno energijo, še posebej na področju čustev.

RIBI

Zaradi prezaposlenosti boste nervozni in nemirni, vendar se kljub temu potrudite in namenite prijazno besedo tistim, ki jih imate radi. Oči vam bo odprl nekdo, ki razmišlja čisto drugače.

Komentarjev 1
  • Fellita 01:03 22.oktober 2024.

    >> Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu