Magazin > Horoskop in Numerologija
9144 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 20. decembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Marsikaj bo delovalo preveč simpatično, da bi lahko verjeli da je resnično.

Preden se odločite, se trikrat prepričajte. Pazite, da boste v kočljivih situacijah iskreno odreagirali, saj se lahko v nasprotnem primeru hitro ujamete v past. Intenzivne zaznave bodo na ljubezenskem področju prebudile razne dvome, ki pa jim nikar ne podlezite, najprej se o njih prepričajte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nikar v določeni zadevi ne odnehajte prehitro, saj obstaja še veliko možnosti, da se zavarujete na pravi način. Premislite, preden boste odgovorili na pomembno vprašanje.

BIK 
Zaradi sumničave energije škorpijona bodite v pogovorih previdni, saj se morda nekje skriva zanka, ki vas lahko zavede. Vsega skupaj ste se lotili na napačen način, zato se pogovorite.

DVOJČKA 
Z luno v škorpijonu prihaja neverjetno navdušenje nad zadevo, ki vam jo bodo predstavili. Preverite najprej, ali obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate nekoliko previsoko.

RAK 
Ker boste zaznali, da nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili se boste lepo naslonili in le opazovali, kako se zadeve odvijajo. Nič ni narobe, če si kdaj vzamete čas zase.

LEV 
Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki so tesno povezane s čustvenim življenjem. Kmalu se bo izkazalo, da je treba le še malce počakati na pravo odločitev. 

DEVICA 
Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas vodi v povečano motivacijo. Soočite se s pomočjo lune v škorpijonu z očitki in razkrijte svoje odprte karte, tako se bo ozračje umirilo.

TEHTNICA 
Ljudje okoli vas bodo malce postrani gledali, ker boste zopet tako zelo neodločni. Premislite o pomembnem dogodku, ki je pred vrati, saj se morate nanj dobro pripraviti.

ŠKORPIJON 
Sodelavci vam zadnje čase neprestano govorilo kaj je dobro za vas, kar vas notranje močno vznemirja. Pazite tudi v ljubezenskih odnosih, zaradi vaše neposlušnosti in egoizma. 

STRELEC 
Spomnili vas bodo, da delate nekaj narobe. Ker kritike ne sprejemate najbolje in ker je prisoten vpliv lune v znamenju škorpijona, ne bodite presenečeni, če se vse skupaj obrne v dramo.

KOZOROG 
Naj vas ne iztiri prehitro izjemno neprijetna govorica. Najprej se prepričajte, ali ima vse skupaj sploh pravi smisel oziroma osnovo. Vaša beseda se bo v določeni družbi slišalo zelo jasno. 

VODNAR 
Z luno v škorpijonu prihaja odlična možnost, da se znajdete v središču pozornosti. Tiste, ki vas obdajajo in vam veliko pomenijo, spodbudite pri njihovih ambicijah, hvaležni vam bodo.

RIBI 
Prav bi bilo, da v kočljivi situaciji pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru le še bolj zapletajo. Prebudite počasi konkretne cilje, o katerih razmišljate že nekaj časa. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.