Magazin > Horoskop in Numerologija
10407 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 19. septembra 2023

astrologija Profimedia
Cikel sproščenosti se nekoliko prekinja, prihajajo razna soočenja ter skrivnostno predvidevanje.

Ne bo vam vseeno, kako vas sprejemajo, ter kar si o vas v resnici mislijo. Zmotile vas bodo celo tiste drobne malenkosti in stvari, ki jih v preteklih dneh morda niste niti opazili. Na področju dela in denarja si boste zastavljali zelo visoke cilje, kar vas bo motiviralo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili na področju dela, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Ne čakajte na to, da vam bo kdo pri tem karkoli namignil ali pomagal.

BIK 
Želite si nekaj trajnega ter varnega, toda marsikaj bo odvisno od vas in od vpliva lune v škorpijonu, ki lahko kakšno zadevo za trenutek popolnoma zakomplicira. Iskren pristop bo prava izbira.

DVOJČKA 
Sprijaznite se, da trenutno ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko trenutno na področju čustev potrebujete. 

RAK 
Zanimivo vam bo, posebno ko boste ob neobvezujočem pogovoru zaradi navihanih zamisli pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali. 

LEV 
Nekaj vam zaradi zmešnjave, ki se bo odvijala na področju dela, ne bo najbolj jasno. Kljub temu se nikar ne obremenjujte preveč. Rešitev vam bo verjetno znana že kmalu, zato počakajte nanjo. 

DEVICA 
Morda v nenavadni vnemi ne boste ugotovili, da vam nekdo želi nekdo povedati nekaj nujnega za vas. Imeli boste najboljše namene, saj se boste želeli na vsak način povzpeti višje. 

TEHTNICA 
Nekdo vas bo na trenutke nerviral, ker se bo preveč vmešaval v zadeve, ki jih želite opraviti sami. Zaradi vpliva lune v škorpijonu se raje zadržite pred kakšnim besednim izbruhom. 

ŠKORPIJON 
Zelo boste razigrani ter optimistični, posebno v ljubezni. Ljubljeno osebo boste prepričevali, naj preživi več časa z vami. Presenečenje vam bo uspelo, tudi če se bo sprva upirala. 

STRELEC  
Pripravite se na vse, čeprav vam nikakor ne kaže slabo. Lahko se zgodi nekaj, kar bo spremenilo odnose v domačem okolju. Odstranite iz misli tisto, kar vas tare in kali miren spanec. 

KOZOROG 
Končno boste zadovoljni sami s sabo. Dan bo za vas aktiven in poln prijetnih komplimentov. Uporabite vztrajnost ter vse svoje spretnosti, da boste čim več postorili tudi doma. 

VODNAR  
Vsako čustveno reakcijo boste raje prikrili, dokler ne boste tehtno razmislili o situaciji, v kateri se nahajate. Nekdo ni pozabil na vas, enostavno se vam zaenkrat ne more posvetiti. 

RIBI  
Šele ko boste določeno zadevo na področju financ popolnoma razumeli in sprejeli, boste reagirali, vendar zelo razumsko. Nekaj, kar se bo zgodilo na področju čustev, bo imelo zelo velik pomen.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.