Magazin > Horoskop in Numerologija
6575 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 18. aprila 2023

astrologija, horoskop, vedeževanje
V ljubezni boste želeli imeti glavno besedo, težko vam bo počakati na boljše čase.

Veliko boste naredili na področju duhovne preobrazbe, zamikal vas bo tudi bolj zdrav način življenja, le nekaj volje boste še potrebovali. Najbolj uspešni boste tam, kjer boste dobili kakšen prijeten kompliment. Več previdnosti pa namenite vožnji in vsem zahtevnim opravilom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na sestanku boste kljub luni v svojem znamenju, ki prebuja pogum, bolj zadržani kot običajno. Prijateljstvo, o katerem že dlje časa tuhtate, bo dobilo za vas drugačen pomen.

BIK
Prepričani boste o tem, kar razmišljate, kar bo okolico presenetilo, vendar se boste kljub temu, ko bo nastopil pravi trenutek, izpostavili in si izborili tisto, kar menite, da vam pripada. 

DVOJČKA
Glede čustev preveč nihate, zato se ne čudite, če bo nekdo odreagiral zelo občutljivo ali celo užaljeno. Energije, ki se bodo vztrajno prepletale na področju kariere, bodo razpršene.

RAK
Previdni bodite v odnosih s sodelavci, saj vas ne bodo razumeli, poleg tega se bodo poslovna mnenja močno razhajala. Ne skrbite, če se boste morali znajti sami, saj boste dovolj iznajdljivi.

LEV
Skušajte z energijo lune v ovnu, ki vas vodi v sproščenost poskrbeti, da bo vse tako, kot je treba, saj boste prepričani, da brez vas ne gre. Priložnosti, ki jih boste deležni, vas bodo navdihovale.

DEVICA
Končno boste spoznali, kako pogosto se stvari zgodijo čisto po naključju. Čeprav dobrega rezultata brez odvečnega truda sploh niste upali pričakovati, boste pozitivno presenečeni. 

TEHTNICA
Z energijo lune v ovnu boste najbolj zadovoljni, ko boste usmerjeni k uresničevanju skritih in pikantnih želja. Na zasebnem področju prihaja priložnost za iskren pogovor, kar boste z veseljem izkoristili.

ŠKORPIJON
Kljub notranji napetosti, ki jo prebuja luna v znamenju ovna, se boste počutili zelo učinkoviti. Uporabili boste praktično naravnanost, kar vas posledično vodi v akcijo. 

STRELEC
Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki jim niste kos, zato najprej razmislite, šele nato zbrano odreagirajte. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov.

KOZOROG
V domačem okolju tokrat ne bo najbolj enostavno, še posebej, če se niste vajeni prilagajati. Ne glede na to, kako se bo vse skupaj razpletlo, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet. 

VODNAR
Poslovni rezultati bodo pozitivni, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Dobra volja in pozitivno razmišljanje vas bosta vodila v spontane, vendar učinkovite korake na področju denarja. 

RIBI
Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo izmed sodelavcev postavil. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne predajte tako zlahka, saj ste se predolgo trudili, da bi nekaj osvojili.
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.