Magazin > Horoskop in Numerologija
8596 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 16. januarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Veliko lažje se boste podali v težje naloge, se lotili novih stvari, ter de dogovorili o pomembnih stvareh, seveda v pozitivni smeri.

Preveč intenzivno razčlenjevanje vas lahko močno obremeni, saj boste želeli delovati sproščeno. Ljubezenska čustva bodo stabilna, vi pa močno prepričani vase. Pogovori in dogovori bodo potekali v iskreni ter optimistično naravnani smeri, brez zadržkov. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Kompatibilne ljudi boste tokrat srečali v okoliščinah, ko boste dejavni, seveda takšnih, kjer boste lahko tekmovalni. Čez dan prihaja z energijo lune v vašem znamenju nekaj svetlih trenutkov.

BIK 
Vse, kar ste gradili in sestavljali, se vam tokrat vrača na bolj učinkovit način. Vaš osebni napredek bo najbolj intenziven takrat, ko boste znali z ovirami ravnati na diplomatski način.

DVOJČKA 
Energija lune v ovnu lahko pomaga premagati egocentrizem in uskladiti odnose z okolico. Po drugi strani pa bi lahko ta energija škodila tistim, ki ste zelo impulzivne narave. 

RAK 
Začeli boste razmišljati bolj preudarno in realno, saj so vas situacije v preteklem obdobju nekoliko pretresle in močno presenetile. Obveznosti se ne boste ustrašili, saj vas bodo dopolnjevale in reševale pred samoto.

LEV 
Osebno področje bo intenzivno nihajoče, kar vam ne bo najbolj pisano na kožo. Priporočljivo je, da se držite svojih pravil in se ne spuščajte v nobena večja tveganja.

DEVICA 
Po naključju se vam bo ponudila priložnost, da se izkažete v pomembni situaciji, kar z vplivom lune v znamenju ovna ne bo tako zelo težko. Ne bojte se izstopati in poudariti nečesa, kar vam gre odlično od rok. 

TEHTNICA 
Pred vami je napet dan, ki vam ne bo puščal prostora za sproščene ter nagajive misli. Pohitite s projekti, ki se že odvijajo nekaj časa. V miru vam bodo šle težje dejavnosti lažje od rok.

ŠKORPIJON 
Ne razkrivajte vsega, kar se vam podi po mislih, raje razčistite vse skupaj v mislih po zastavljenem vrstnem redu. Nikar ne bodite nestrpni, čeprav bi radi pustili svoj pečat in prehiteli ostale. 

STRELEC 
Pogum bo ključ do pozitivnih izidov. Na pomemben sestanek ali srečanje odpravite z velikim in samozavestnim nasmehom. Morebitno napako lahko kasneje še vedno popravite. 

KOZOROG 
Iznajdljivost na področju kariere se vam bo z energijo lune v znamenju ovna obrestovala. Nakazano je, da boste doživeli tudi kar nekaj nenavadnih preobratov, ki vam prinašajo samozavest. 

VODNAR
Počeli boste vse razen tistega, kar določeni posamezniki na področju kariere pričakujejo od vas. Nekaj vas ovira, za katero bo zaslužen nekdo od sodelavcev, ne ustavlja. 

RIBI 
Ker ste pričakovali drugačen razplet določene zgodbe, boste zmedeno odlašali z odločitvijo. Prepovedani sadež vas bo danes mikal veliko bolj kot v preteklih dneh, ko ga sploh niste opazili. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.