Magazin > Horoskop in Numerologija
2764 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 15. oktobra 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Okuženi s čustvenim nemirom zadnjih dni, boste težko kjerkoli delovali zbrano, zato si vzemite trenutek zase, preden sprejmete pomembne ter ključne odločitve.

Naj vas čustva, ki se bodo ves čas zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom prepletala, ne zavedejo v napačno smer. Močne in strastne želje zaradi večjega nihanja morda ne bodo uresničene. Hitro se boste naveličali, če boste predolgo časa vpeti v določeno rutino. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Ne oklevajte pred dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje. Nikar se preveč zaradi lune v znamenju rib ne izgubljajte v drobnih malenkostih, saj vas lahko to notranje močno obremeni.

 BIK

Globoka čustva bodo zaradi energije lune v ribah iskala odgovore ter potešitev. Razveselile vas bodo pohvale, ki se bodo nanašale na to, da ste v službi brezhibno izpeljali vse potrebno. 

 DVOJČKA

Lotili se boste ravno tistega, kar vas je v preteklih dneh najbolj motilo, saj vam je dovolj tega, da vas ves čas opominjajo ter da ste nenehno v zaostanku. Zberite energijo tudi za zaključek.

 RAK

Situacija, ki vas bo doletela, vas bo želela usmeriti k spremembi, ki pa ne bo tako nujna, da bi se zaletavali z glavo v zid. Čustveno področje bo od vas počasi zahtevalo poglobitev.

 LEV

Namesto, da bezljate sem ter tja, počakajte na ugodnejšo priložnost ter na to, da se zadeve, ki so povezane s področjem dela, sestavijo v celoto. Brskali boste po spominu, da bi si nekaj olajšali.

 DEVICA

Uporabne informacije, na katere boste naleteli, bodo odskočna deska za prihodnje dni.

Spodbujala in navdihovala vas bo predvsem misel, da ste sami sposobni nekaj dokončati. 

 TEHTNICA

Razmišljali boste o tem, da bi se dokazali, še posebej na področjih, ki jih obvladate, vendar bodite previdni, da takoj ne izdate vseh drobnih malenkosti, še posebej tistih, povezanih s financami. 

 ŠKORPIJON

Zaradi energije lune v ribah, ki ne bo najbolj optimistična, bo potrebno na zadeve pogledati iz bolj svetle plati. V večernih urah tisti, ki ste v razmerju, pričakujte več nežnosti.

STRELEC

Tistih reči, ki jih ne boste sposobni povedati na glas, lahko pošljete v sporočilu, ki bo zagotovo lažja pot kot direktno soočenje, saj se luna nahaja v ribah, kar vam zmanjšuje samozavest.

 KOZOROG

V službi se bodo obveznosti stopnjevale do točke, ko lahko vse skupaj poči. Ne pozabite  si določiti prioritet ter nikar ne bodite med tistimi, ki se neprestano pritožujejo.

 VODNAR

Nikar si ne pozabite vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli, saj boste s tem ponovno dvignili raven svoje energije ter se pripravili na vse, kar vas čaka v prihodnjih dneh.

 RIBI

Nekomu, ki je vedno trden vir informacij, bi enostavno morali zaupati. Nikar ne bodite tako zelo skeptični, saj boste le tako izgubili določeno priložnost, ki vam je namenjena.

Komentarjev 1
  • Hassi 01:27 15.oktober 2024.

    )))))) Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu