Magazin > Horoskop in Numerologija
11076 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 10. septembra 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Marsikaj bo delovalo preveč lepo, da bi lahko verjeli, da je resnično.

Preden se odločite, se trikrat prepričajte. Pazite, da ne boste s prebujenim entuziazmom obljubljali stvari, ki jih kasneje ne boste sposobni izpolniti. Uporabite zagnanost v pozitivnem smislu, vendar bodite pri vsem kar počnete dovolj zbrani in osredotočeni. Ne bo vam žal, če boste tvegali, saj se bo vse rešilo v pravi smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v znamenju strelca, ki vam bo pisana na kožo, se podajte novim dogodivščinam naproti. Na področju čustev boste zadovoljni, saj prehajate v bolj razigrano obdobje.

BIK
Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste zaradi pozitivne naravnanosti rešili brez večjih težav. Prav tako boste točno vedeli, kaj je treba storiti, da bodo vsi zadovoljni.

DVOJČKA
Nekdo vas lahko s svojo zagnanostjo spodbudi v aktivnosti, ki vam bodo v prihodnje omogočile boljši zaslužek. Nove zamisli bodo počasi dozorele, zato nikar ne bodite nemirni.

RAK
Zaradi sproščene energije, ki jo prebuja luna v strelcu za slabo voljo in nesporazume ne bo prostora. Čeprav se bo pojavila negativna informacija ali novica, boste iskali pozitivne rešitve. 

LEV
Dobro razpoloženje vas bo spremljalo ves dan, zato si zastavite prijetne cilje in se organizirajte brez napornih misli. Pričakujte tudi številne prijetne komplimente ter spremembe.

DEVICA
Dan z luno v strelcu bo prijeten, saj boste znali poskrbeti za razpoloženje, ki bo dišalo po igrivosti in nagajivem pristopu. Tudi na kariernem področju se bo vse odvijalo v začrtani smeri. 

TEHTNICA
Ne obupajte, če se boste v določeni situaciji preveč utrudili. Tudi če ne boste takoj dobili pravega odgovora, se bo splačalo vztrajati. Trenutki na področju čustev bodo zahtevali prilagajanje.

ŠKORPIJON
Odrekli se boste prednosti, saj se boste na vsak način želeli pogovoriti o resnih zadevah. Rešite tisto, kar se da na umirjen način rešiti, ostale zadeve pa pustite, da stečejo spontano.

STRELEC
Tako zelo boste z energijo lune v svojem znamenju samozavestni, da bodo šibkejši posamezniki dobesedno bežali od vas. Na čustvenem področju vas bo razveselila prijetna gesta. 

KOZOROG
Na ljubezenskem področju se boste odločali za večjo spremembo, saj vas spremlja občutek, da ste malce obtičali. Ostanite zbrani, saj boste kmalu naleteli na prijetnega sogovornika.

VODNAR
Čeprav se boste soočali z manjšimi finančnimi težavami, vas naj ne zmedejo. Ker se zelo dobro zavedate, kaj morate v prihodnosti storiti, bo motivacija ostala na zadovoljivem nivoju. 

RIBI
Najboljši rezultati prihajajo preko sodelovanja, ki bo obrodilo lepe sadove. Po najboljših možnih močeh se boste tudi na ljubezenskem področju trudili, da bi bili zadovoljni sami s sabo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.