Magazin > Horoskop in Numerologija
8893 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 10. oktobra 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Če vas čaka velika količina dela, se zaradi konjunkcije med Luno in Venero ne boste obremenjevali, ampak se boste umirjeno zleknili ter skušali uživati v lepih stvareh.

Če se boste za nekaj odločili, boste trmasto vztrajali pri svojem. Nihče vas ne bo mogel prepričati, tudi če bo še tako zelo vztrajen. Čustveno udobje, ki ga boste deležni na ljubezenskem področju, vas bo prepričalo, da je prav, da zaupate temu, kar zaznavate, brez odvečnih dvomov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na udaru bo nota privlačnosti, zato se vam na čustvenem področju, če se nahajate v resnem razmerju, nakazuje nekaj zapletov. Notranja karizma in zunanje delovanje naj bo čim bolj usklajeno.

BIK
Če se podajate v novo razmerje, naj se vam ne mudi preveč. Bodite potrpežljivi in pustite, naj zadeve potekajo spontano, da ne bi slučajno kakšnega pomembnega dejavnika zaradi entuziazma spregledali.

DVOJČKA
Vsako stvar, ki jo boste začeli delati, vam bo nekdo želel komentirati ter se vtikati v vaš način delovanja, vendar kljub temu ostanite močni. Glavo držite pokonci ter opravite delo po najboljših močeh.

RAK 
Na individualni ravni pojdite neobremenjeno naprej, po začrtani poti, vendar bodite pozorni tudi na bližnjice, ki lahko v sebi skrivajo kakšno neutemeljeno in zoprno zanko.

LEV
Razveselile vas bodo radikalne spremembe, ki jih popoldne prinaša energija lune v znamenju device. Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki bosta s sabo prinesli tudi nagrado.

DEVICA 
Okoliščine vam bodo popoldne, ko luna preide v vaše znamenje, s kritično vsebino nagajale. Nekaj pomembnega in navdihujočega boste morali preložiti, čeprav s težkim srcem. 

TEHTNICA 
Zelo radi bi se posvetili pomembnim opravkom, vendar vas situacije v zasebnem življenju vlečejo na drugo stran. Marsičesa ne boste znali nadzorovati tako, kot bi si želeli. 

ŠKORPIJON
Edina možnost, ki bo v zasebnih odnosih smiselna, je, da se prepustite. Težki časi so k sreči za vami, dovolite si zadihati, umirite se in sprostite tam, kjer se najboljše počutite. 

STRELEC 
Na poslovnem področju lahko vse skupaj na glavo postavi nenadna odločitev, vendar ni nujno, da jo sprejmete. Bolj pomembno za vaš dolgoročni napredek bo, da vsrkavate nove informacije. 

KOZOROG
Vse, kar spremljate v okolici, kjer so številni spremenljivega počutja, se bo izkazalo za napačno pot. Dotaknile se vas bodo pesimistične misli, prav tako bo padla tudi motivacija.

VODNAR 
Pred vami je izredno zanimiv dan, saj bo od vas odvisno, s kom ali s čim se boste povezali. Pogovor, na katerega ste dlje časa čakali, bo zagotovo pustil odločilen pečat.

RIBI 
Zastavljate si preveč vprašanj, kar vas vodi v še večjo zmedo ter številne dvome. Pomembno bo, da na odgovore, po katerih nestrpno hrepenite že dlje časa, počakate dovolj umirjeno. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.