Magazin > Horoskop in Numerologija
11066 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 31. januarja 2024

astrologija Profimedia
Prisrčna čustva, povezana s sladkimi komplimenti bodo odlična iztočnica za osebni napredek.

Priznali si boste, da si želite več iskrenosti, ljubezni ter optimizma. Dovolite si ljubiti, biti radovedni in spontani. Če se pojavijo negativne misli, jih boste hitro sposobni zatreti in preoblikovati v nekaj pozitivnega. Ljubezenske zadeve bodo obarvane z barvito energijo, zato se ne bojte, da bi vam bilo v medsebojnih odnosih dolgčas. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v tehtnici se bo lažje poglobiti in poiskati bistvo zadeve, ki vas v ozadju po tihem obremenjuje. Zaupajte svojim instinktom, ki vam bodo prišepnili, da bi morali delovati počasneje.

BIK
Kljub temu da vas bodo razna bremena vlekla v temne zaznave, dvignite glavo in naredite korak, ki ga od vas pričakujejo. Sami boste krivi, če vas zaradi zadržanosti ne bodo upoštevali. 

DVOJČKA
Izpostavite se samozavestno, pokopljite negotovost in videli boste, kako prijetno popotovanje vas čaka na področju kariere. Prijetna komunikacija bo dišala po simpatičnih komplimentih.

RAK
Povlecite intuitivne zaznave na plano ter jih uporabite tam, kjer ste malce v zaostanku. S premišljenim pristopom vam bo uspelo dohiteti ostale ter si morda na koncu celo pridobiti prednost.

LEV
Luna v tehtnici bo prebudila speča čustva in vas vodi v kreativno delovanje. Zaželeli si boste iskrenega pogovora, saj boste pričakovali spoznanja in odgovore, ki vas bodo pravilno usmerili. 

DEVICA
Z vplivom lune v tehtnici vam konflikti ne bodo dišali, zato se boste vsaki situaciji, ki bo preveč burna spretno izognili. Kljub temu bo vaš trud opažen s strani zelo pomembnih ljudi.

TEHTNICA
Nobena stvar ni tako grozna, da je ne bi mogli razrešiti, zato se nikar ne podajajte v nizanje temnih scenarijev, takoj ko vam nekaj ne gre po maslu. Spomnite se, da je življenje sestavljeno iz vzponov in padcev.

ŠKORPIJON
Sanjarili boste o spremembi, vendar se zanjo zaenkrat še niste pripravljeni odločiti ter žrtvovati. Pravi trenutek si boste priznali, da se določene zadeve za vaš okus morda preveč komplicirajo.

STRELEC
Nekaj vas bo presenetilo v negativni smeri, zato se boste za trenutek ustrašili ter temeljito še enkrat razmislili o celotni situaciji, ki že na prvi pogled izgleda prelepa, da bi bila resnična.

KOZOROG
Namesto da filozofirate, kaj vse bi lahko naredili, najprej rešite vse, kar je potrebno. Nečesa, kar na prvi pogled izgleda zelo mamljivo še ne razumete dovolj, da bi se lahko odločili v pravi smeri. 

VODNAR
Manjkala vam bo samo določena podrobnost, zato boste, namesto da bi poiskali namig, nervozno želeli rešiti vse sami. Rešil bi vas lahko nasvet osebe, ki se na vse skupaj dobro spozna.

RIBI
Ker bo luna v tehtnici prebudila domišljijo, se boste lažje znašli, tako v karieri kot tudi pri ljubezenskih zadevah. Prenehajte se neprestano obremenjevati s tem, kaj si o vas mislijo drugi.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.