Magazin > Horoskop in Numerologija
11368 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 28. avgusta 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Čeprav boste želeli delovati sproščeno, vam misli zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Marsom tega ne bodo dovolile.

Vzemite si čas za poglobitev, ki pa morda ne bo tako zelo intenzivna. Močan občutek, da ste nekaj zamudili, vas bo še dodatno odmaknil od tega, da bi od nekoga dobili potrditev. Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij ter prijaznosti in velikodušnih korakov. (Vir: Horoskopi)

OVEN 
Čz dan se boste morali odločiti, zato se bo potrebno ne glede na prehod lune iz dvojčkov v raka, ki je lahko obremenilen usmeriti v iskanje rešitev. Odmislite pretirano analiziranje.

BIK
Prebudila vas bo razpršena energija lune v zračnem znamenju, ki pa se bo kmalu razpršila, ter vas vrgla v občutljive zaznave, s katerimi se bo treba čim prej soočiti. 

DVOJČKA 
Končno se boste pripravljeni spoprijeti s tistimi dejstvi, ki vas že nekaj časa močno bodejo v oči in srce. Od nekoga, ki vam vedno stoji ob strani, lahko pričakujete podporo.

RAK
Nekdo se vam bo na vsak način želel oddolžiti, kljub temu sami določite, v kakšni meri boste ponujeno pomoč izkoristili. Zbistrite zmedene in nejasne misli s sproščenim pogovorom.

LEV
Želite si donosnega napredka, zato vas bodo skozi dan vznemirjale finance, kjer takšnim in drugačnim izzivom ne bo videti konca. Prilagajanje vam bo tokrat nekoliko  odveč.

DEVICA 
Kaj, če bi, namesto da se zanašate na druge, naredili kakšen konkreten korak v pravi smeri. Vse niti imate v svojih rokah, le na ustrezen ter produktiven način se morate lotiti. 

TEHTNICA 
Določeni prijatelji že težko čakajo na skupne trenutke, zato jim jih namenite več časa. Če zaznavate osebno nezadovoljstvo, se ga boste trudili prikriti z nenehnim razglabljanjem. 

ŠKORPIJON 
Nekdo vas bo s prijetnim komplimentom tako omehčal, da boste skoraj pozabili, kaj ste v bistvu na področju dela in denarja nameravali storiti. Ne skrbite, prišla bo nova priložnost.

STRELEC
Še vedno imate možnost za spremembe na ljubezenskem področju, zato se nikar ne držite nazaj in ne obupujte nad preteklimi koraki. Luna v znamenju raka bo prebudila nežne prijeme.

KOZOROG 
Izognite se naveličanosti nad stvarmi, ki vam niso najbolj pisane na kožo. V tem trenutku bi morali sprejeti vse, kar vam bodo naložili, brez razmišljanja, kako hudo vam je.

VODNAR
Osredotočite se na zahtevne opravke, z namenom, da premostite občutljivo energijo, ki jo bo prebujal vpliv lune v raku. Na ljubezenskem področju se boste želeli sprostiti.

RIBI 
Postavite tistim, ki se neprestano vtikajo v vaš način delovanja meje in začnite usmerjati svoje želje po lastni volji. Ne boste si več dovolili, da bi manipulirali z vami. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.