Magazin > Horoskop in Numerologija
4466 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. septembra 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Pomembno bo, da vzpostavite odnose z ljudmi, ki vas bodo zasipali z naklonjenostjo.

S konjunkcijo med Luno in Saturnom boste poudarjali resnične potrebe. Na instinktivni ravni boste čutili, da niste najbolj usklajeni s situacijami, ki vas obdajajo. Brez nekoga, s katerim bi delili svoje misli, se boste počutili prazno. Ker bo težnja po harmoniji in miru tako močna, boste nagnjeni k popuščanju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Energije boste imeli kljub luni v ribah dovolj, motivacije tudi, torej se lahko mirno lotite tudi kakšnega večjega in obširnejšega vprašanja, ki čaka na realizacijo. Pomembno je, da zaupate svoji podzavesti.

BIK  
Pazite, kako boste odgovarjali na kočljiva vprašanja, pomembno bo tudi, da se najprej posvetite kočljivim zadevam. Poskušajte biti v medsebojnih odnosih taktični in nekoliko bolj diplomatski.

DVOJČKA 
Preko določene situacije, ki vas bo doletela, boste spoznali, da ni vse zlato, kar se sveti. Nekoliko neroden občutek, ki ga bo prebudila luna v ribah, se bo kmalu tudi umaknil. 

RAK 
Pričakujte veliko opravil, ki vam niso ravno v veselje. Čim prej se soočite z njimi in rešite tisto, kar je v vaši moči. Rešitve, po katerih že nekaj časa hrepenite, bodo kmalu na vidiku.

LEV 
Prihaja priložnosti, da nekomu, ki vas neprestano napačno označuje, poveste tisto, kar vam že dlje časa leži na duši. Na področju kariere bodo določene naloge preveč naporne za vas.

DEVICA 
Dan, ki ga bo spremljala luna v ribah, bo obarvan z navdihujočimi mislimi, ki vam olajšale marsikatero zadevo, soočenje ali situacijo, ki vam ni najbolj pisana na kožo. 

TEHTNICA 
Soočili se boste z notranjim demoni, jih s pomočjo nežne energije lune v ribah premagali in naredili nekaj, kar vam leži na vaši duši že dolgo časa. Občutek bo neverjetno dober!

ŠKORPIJON 
Zavedate se, da nekdo od sodelavcev brez vas težko deluje, zato boste to tudi občasno izkoristili v svoj prid. Dodatni koraki na področju čustev so popolnoma odveč, raje pustite času čas. 

STRELEC 
S prijetno energijo, ki jo prebuja luna v znamenju rib, se vam bo zgodilo nekaj posebnega, nekaj, kar si boste zapomnili. Mikalo vas bo tudi prijetno kramljanje z dobrim prijateljem.

KOZOROG  
Če se boste preveč pehali za uspehom, se vam lahko zgodi, da boste kmalu razočarani.  Zaželeli si boste spremembe na področju čustev, takšne, ki bi vse skupaj popestrila. 

VODNAR 
Zaostale zadeve in nerešena nesoglasja iz preteklosti stopajo v ospredje, zato ne bodite presenečeni, če se bo prebudila nejevoljnost, še posebej na področju čustev, kjer po vašem okusu ni vse tako kot mora biti. 

RIBI 
Toliko, kolikor ste počivali, toliko boste morali sedaj, nadoknaditi, saj se vam je nakopičilo že precej obveznosti in obljub, ki jih morate izpolniti. Čustva bodo uravnotežena.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.