Magazin > Horoskop in Numerologija
767 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 25. septembra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Intenzivne čustvene vezi lahko zaradi konjunkcije med Luno in Marsom zameglijo presojo, zato to ni najboljši čas za sprejemanje pomembnih odločitev.

Pričakujte kopico drobnih opravkov ter nemirno energijo. Zavedajte se, da se boste težko soočili sami s sabo, zato ne analizirajte preveč situacije, na katero ne morate vplivati. Ljubezenske zadeve vas bodo po tihem skrbele, vendar ne delajte zagnano prehitrih korakov, ki bi lahko povzročili zmedo. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Že nekaj časa želite za vsako ceno dokončati nekaj pomembnega, vendar se ne zaganjajte preveč, saj bo luna v raku od vas zahtevala počasne ter premišljene korake. 

BIK
Prodorne misli prinašajo dober razplet na vseh področjih, zato se umaknite od iskanja razlogov za krivce in slabo voljo. Pomembno bo, da se na področju čustev pravi čas odzovete.

DVOJČKA
Na čustvenem področju se z luno v raku pri vezanih dvojčkih in dvojčica prebuja zoprn občutek, da ljubljena oseba nekaj skriva. Čim prej se pogovorite, morda je vse skupaj le plod domišljije.

RAK
Nikar ne bodite nervozni, če vam primanjkuje še kakšna informacija, saj boste imeli dovolj časa, da razmislite in se nato odzovete. Previdni bodite v situaciji, ki diši po konfliktu.

LEV
Preučite vse, kar je potrebno, saj lahko z doslednim pristopom, ki ga prebuja luna v raku, najdete nekaj, kar še ni dorečeno. Novica glede nakazila prihaja v zadnjem trenutku.

DEVICA
Če ste zamerili nekomu, ki je kriv za kočljivo situacijo je sedaj pravi čas, da skušate razumeti razloge ter odpustiti. Neljuba situacija se bo razpletla bolj optimistično, kot ste pričakovali.

TEHTNICA
Odkrili boste nekaj, kar bi lahko imelo velik vpliv na prihodnje karierne odločitve, zato boste veselje delili tudi z drugimi. Izkoristite svojo moč tudi na področju ljubezni, saj boste dobili priložnost.

ŠKORPIJON
Ohranite povezavo z razumom, saj boste le tako obvladali položaj, v katerem ste se zaradi neodgovornih sodelavcev pred kratkim znašli. Na čustvenem področju si ne dovolite slabih energij. 

STRELEC
Če želite lep dan, se bo treba zaradi vpliva lune v raku nekoliko bolj prilagoditi, še posebej med sodelavci. Priznajte si, da se pomembne zadeve ne morejo premakniti čez noč.

KOZOROG
Ne samo, da vam bo zaradi vpliva lune v raku pred drugimi neprijetno, slaba vest, ki vas grize, lahko povzroči kakšen glavobol ter na plano prikliče nezainteresiranost ter slabo počutje.

VODNAR
Pripravljeni na vroče debate in vse tisto, česar si v preteklih dneh niste upali sanjati, boste želeli nadoknaditi vse zamujeno, vendar se hitri koraki ne bodo ravno skladali z energijo raka. 

RIBI
Veliko dela boste imeli z lastnimi spremembami počutja. Spremljal vas bo intenziven občutek, da se vrtite v labirintu, ter da se vse, kar si zastavite na koncu izkaže za neučinkovito. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.