Magazin > Horoskop in Numerologija
9433 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 19. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Oviram in težavam zaradi konjunkcije med Luno in Merkurjem ne boste dovolili da vas ustavljajo pred pomembnimi koraki.

Vse kar si boste po tihem zamislili, boste želeli v realnosti tudi udejanjiti. Iskali ter našli boste bistvo in konkretna dejstva. Kdor bo preveč zasanjan bo težko sodeloval z vami. Čustveno življenje ne bo najbolj umirjeno, ampak bolj razburkano ter obarvano s strastjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Vse se bo reševalo hitro, zato ste lahko kljub ogromni količini opravkov, ki bodo zahtevne narave povsem optimistični. Pomembno bo, da se lahko zanesete nase in na svoje sposobnosti.

BIK 
Ni tako pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih, pomembno je, da verjamete v to kar počnete z vsem srcem. Na področju ljubezni bo luna v levu prebudila tudi najbolj zadržane.

DVOJČKA 
V najtežjih trenutkih boste razmišljali, kdo vam lahko brez da bi imeli slab občutek priskoči na pomoč. Optimistično delovanje ne bo bistveno vplivalo na končni izid zelo pomembne situacije. 

RAK 
Obdajte se z vsemi dobrimi argumenti, morda celo napredujete, uspelo vam bo predvsem z umirjeno potezo. V večernih urah se boste znali posvetiti predvsem sebi in skritim željam.

LEV 
Pustite se presenetiti, saj je na vidiku zelo zanimivo dogajanje. Najlepše stvari prihajajo takrat, ko zaupate vase. Vsekakor lahko tudi osebnostno zrastete, če si boste le dovolili sprostiti se.

DEVICA 
Odgovornost, ki vam jo bodo naložili vzemite resno. Čeprav si boste zaradi energije lune v levu želeli bolj prijetnih zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga v prihodnosti šteje.

TEHTNICA 
Pripravite se na osebnem področju da se lahko marsikaj spremeni, v bistvu pričakujte vse. Pogumno stavite bolj na prijateljstvo kot na ljubezen, na koncu se boste vsemu skupaj nasmehnili. 

ŠKORPIJON 
Končno lahko s pomočjo lune v levu pridete do odgovorov, ki ste jih dolgo čakali. Tudi če se boste srečali z manjšimi ovirami, jih boste znali iznajdljivo ter učinkovito razrešiti.

STRELEC 
Samski strelci in strelke, zaželeli si boste, da bi lahko dobili pri simpatiji še eno priložnost. Vezni, pripravite se na akcijo, ker bo naslednja poteza vaša, kar pomeni da prihaja strast.

KOZOROG 
Napredovali boste na področju kariere, kjer se že nekaj časa borite za boljšo pozicijo. Pozitivna naravnanost vas bo popeljala v pomembne finančne odločitve, ki jih ne boste obžalovali.

VODNAR 
Na področju ljubezni se bo nekaj, kar vas obremenjuje že dlje časa z energijo lune v levu kmalu razpletlo. Ne ocenjujte drugih po sebi in ne zatekajte se v svet samoobtoževanja.

RIBI 
Preveč se osredotočate le na eno nalogo, medtem ko odlične priložnosti bežijo mimo vas. Priznati si morate, da ste izpustili nekaj pomembnega, zato boste morali čakati in se prilagoditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.