Magazin > Horoskop in Numerologija
6125 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 11. januarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Kljub hladni in zadržani energiji bodo vaša čustva precej močnejša od razuma.

Prepustite se jim in pokažite vsem, ki jih imate radi, da vam lahko popolnoma zaupajo. Čut za dolžnost in odgovornost prinašata dobre rezultate in stabilno delovanje na področju financ. Samokontrola in previdnost v medsebojnih odnosih lahko zavirata izražanje in vas postavita pred zoprno izkušnjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne obupajte, če se bo zaradi energije lune v devici vse skupaj zakompliciralo, vseeno se bo splačalo. Odrekli se boste prednosti in kljub temu boste poželi slavo ter začutili ponos.

BIK
Ker boste nežni in občutljivi, bo današnji dan precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili, kaj vse bi želeli narediti, energije pa ne boste zbrali.  Raje se posvetite področju čustev.

DVOJČKA
Z luno v devici lahko naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih včasih tako močno hrepenite. Prijatelji bodo od vas pričakovali podporo glede čustvenih zadev. 

RAK
Če ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnosti, boste sedaj skoraj gotovo našli, kar iščete. Poskušajte prisluhniti in razumeti. Na koncu se boste skupaj vsemu nasmejali.

LEV
Z luno v devici lahko pričakujete na področju kariere spremembe. Ne bodite trmasti in ne vztrajate v nedogled pri svojem mnenju, raje se čim prej prilagodite vsem ostalim. 

DEVICA
Dan z luno v vašem znamenju vam bo pisan na kožo. Veliko boste delali, razmišljali, ampak kljub temu ohranili trezno glavo, na področju čustev boste prekipevali od energije. 

TEHTNICA
Vse, kar boste zaznavali, bo povezano z težjimi energijami, vendar se boste žal morali rešiti sami. Zaradi vseh napornih obremenitev pa vam lahko ponagaja tudi zdravje, ki ni najbolj stabilno. 

ŠKORPIJON
V službi bo kljub vplivu lune v devici nekoliko napeto, saj se boste težje skoncentrirali. Ne obremenjujte se preveč, saj bodo rezultati dela kljub temu takšni, kot si jih želite. 

STRELEC
Na področju čustev boste spogledljivi in igrivi. K osebi, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili samozavestno. Rešitev situacije bo enostavna, izberite tisto, ki vam jo veli notranji občutek. 

KOZOROG
Na področju dela in denarja vam bo energija lune v devici olajšala marsikatero težavo in privabila nasmeh na vaša usta. Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo, se umikajo vstran. 

VODNAR 
Na finančnem področju se boste kljub ugodni luni v devici težje odločali kaj je prav in kaj ne. Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti, povezani s področjem kariere, ki je za vas zelo pomembno. 

RIBI
Psihično stanje in počutje se postopoma izboljšujeta, zato boste obdani s prijetno energijo. Ves čas boste dajali sebe na prvo mesto, manjšo napetost boste z lahkoto premostili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.