Magazin > Horoskop in Numerologija
11547 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 1. aprila 2020

astrologija
Kaj prinaša prvi dan v mesecu aprilu?

OVEN
Splošno:

Dan bo zaznamovala spremenljivost, saj boste menjali svoj fokus in se osredotočali bolj na lastne interese in delovanje. Precej se boste posvečali tudi intimnim vprašanjem, ki jih boste do konca dneva aktivno in premišljeno pretočili v odgovore. Počutje se izboljšuje, večji del tegob bo izginil.

Ljubezen:
Bližnji vas ne bodo razumeli in konec dneva bo lahko prinesel odkrit spor. Veliko se boste spraševali in si postavljali razna vprašanja, iskali boste odgovore in definirali svoje ljubezenske želje, cilje ter pričakovanja. Dan bo prepoln informacij in oseb, s katerimi boste delili svoja razmišljanja, stališča. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Danes se boste posvečali družini. Kljub nerazumevanju in nejasnostim vam bodo družinski člani poskušali ugoditi in vas poslušati. Starejši član družine bo potreboval vašo pomoč, skrb in pozornost. Dali boste vse od sebe. Otroke skušajte voditi z nasveti in jim pokažite, kako naj sami naredijo tisto, kar se od njih pričakuje.

Ljubezen:
Vaš odnos že nekaj časa ne izpolnjuje vaših in partnerjevih pričakovanj, toda današnji dan vama bo prinesel možnost za odkrit pogovor o ključnih temah. Partnerja boste težko razumeli, ko vam bo poskušal obrazložiti razloge svojega nezadovoljstva. Menili boste, da je sebičen, hkrati pa se mu ne boste mogli upreti. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Prijatelji bodo zelo pomembni, še posebej, ko bo prišlo do nesporazuma v družini. Najboljši prijatelj vas bo popolnoma razumel. Ta čas z njim bo za vas zelo dragocen. Spila bosta kavo in se pogovorila o dnevnih dogodkih. Proti koncu dneva pa bodo v vašem fokusu zanimanja ponovno vaši otroci in družina.

Ljubezen:
Ne bosta se ravno najbolje razumela, a partner bo z lahkoto bral vsako vašo misel. Občasne napade posesivnosti bo doživljal kot izpovedi ljubezni. Skupno življenje bo dokaj burno in družabno. V svoj dom bosta vabila goste. V dvoje bosta preživela malo časa, bolj bosta posvečena drugim ljudem.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Dobro se boste znašli v večjih družbah, na sprejemih, zabavah in med neznanimi ljudmi. Z lahkoto boste vzpostavljali nove stike, kar bo precej pomembno za vas. Vodili boste intenzivno in prijetno družabno življenje, vaš dom pa bo vedno poln gostov. Možno, da boste dobili finančno pomoč od prijatelja.

Ljubezen:
Čeprav bo vajin odnos dokaj skladen, bosta vseeno oba potrebovala več časa zase in za svojo intimo. Dovolita drug drugemu umik. Torej, veliko se bosta družila, a dan ne bo minil brez občasnih bučnih razprav, predvsem zaradi različnih stališč. Ne glede na vse, partner vas bo oboževal!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Naloge, s katerimi se boste soočali, bodo na stranski tir vrgle vaše načrte o počitku. Vaše ambicije bodo narastle, želeli boste uresničiti vse svoje želje in cilje. Mislili boste, da si zaslužite več in da je nastopil trenutek za obiranje plodov minulega trdega dela. Vse to bo motiv, zaradi katerega boste, če bo treba, še več delali.

Ljubezen:
Partner bo razumel vse vaše želje in poskušal vam bo pomagati, da jih boste lahko uresničili. Občasno bo nejevoljen in nezadovoljen, a ob koncu dneva si bo oddahnil in tudi vi z njim. Vajin odnos bo ponovno postal normalen, brez nepotrebnih izpadov, ki so bili tipični za pretekle dni. Pogumno naprej!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Znašli se boste v časovni stiski, a vest vam ne bo dovolila prestaviti rokov, podaljšati načrtov ali ignorirati danih obljub. Po drugi strani pa bo vzdušje ugodno, zato boste z lahkoto pozabili na dejstvo, da tako veliko delate, a ste tako malo plačani. S šefom se poskušajte pogovoriti in naj vas ne bo strah zaprositi za povišico. 

Ljubezen:
Prvi del dneva bo prinesel nesporazume, ki jih boste poskušali rešiti s pogovorom, morda tudi s prepirom. Za partnerja boste menili, da je neobjektiven in da se ne trudi razumeti vašega mnenja in stališč. Vajin odnos bo pod vplivom počasnih, a usodnih planetov, kar pomeni, da boste razmišljala o pomembnih korakih: poroki, starševstvu ali ločitvi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Znanstveno delo, raziskovanje in zbiranje informacij ter vse oblike komunikacije bodo pod ugodnim zvezdnatim vplivom, tako kot tudi vsi posli. Zvezde vas bodo obsipale s šarmom, poudarile bodo vašo lepoto in osebnost. Možno pa, da se bo pojavila napetost, ki bo posledica vašega truda. Pazite na padec imunskega sistema.

Ljubezen:
Uživali boste v druženju in spoznavanju novih ljudi. Planeti bodo naglasili vašo osebnost in vam darovali poseben šarm. Brez dvoma boste imeli veliko priložnosti za ljubezen in zaljubljali se boste vsepovprek. Izkoristite vse ponujene priložnosti in samozavestno pokažite svojo karizmo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Bolj pazite na prehrano, v jedilnik vnesite več sadja in zelenjave ter k težavam drugih ne pristopajte preveč s srcem. Študentje izkoristite današnji dan za učenje, saj boste kmalu občutili utrujenost in zasičenost. Vaša zavest, skupaj z radovednostjo in željo po znanju, vas bo gnala k učenju pozno v noč. 

Ljubezen:
Danes boste spoznali simpatično osebo, s katero boste lahko ustvarili kakovosten odnos. Prvi stik ne bo videti obetaven, morda boste začutili celo antipatijo. Postajali boste bolj sigurni vase, a vaša samozavest bo v vaše življenje prinesla nove, dobre priložnosti in želene spremembe.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Finančno stanje bo zadovoljujoče, lahko da boste dobili tudi enkratni priliv v obliki dobitka, kar vam bo omogočilo, da boste lahko pokrili luknje v proračunu, minus na računu ali povrnitev dolga. A bodite previdni, saj boste nagnjeni k zapravljanju. Danes ignorirajte vse nepreverjene informacije in ne razlagajte o svojih načrtih. 

Ljubezen:
Večino nesporazumov v vašem zakonskem življenju ali zvezi bosta uspešno razrešila. K temu bo pripomogla pripravljenost na pogovore, zasnovane na argumentih in dejanskem stanju. Z veseljem boste vabili prijatelje v svoj dom, s partnerjem pa bosta v svojem prijateljskem krogu veljala za zelo priljubljen par.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Danes si boste privoščili malo luksuza, morda večerjo v dvoje. Če načrtujete nakup pohištva, se držite znotraj načrtovanih finančnih okvirjev. V kolikor pa razmišljate o oddaji nepremičnine, se pozanimajte, kako to učinkovito storiti in krenite v akcijo. Lahko bi kar precej zaslužili. 

Ljubezen:
Nekateri med vami se boste radi družili sami, brez partnerja in se tako spuščali v nenevarno spogledovanje, a ne boste prišli v skušnjavo, da bi prekoračili nevidno mejo dovoljenega. Velika težava v vajini zvezi bo odnos s starši. Partner vam bo po vsej verjetnosti očital preveliko navezanost na očeta ali mater.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Trdo delajte in rezultati bodo veliko boljši od pričakovanih, lahko pa pričakujete tudi komplimente oziroma iskreno pohvalo sodelavcev in prijateljev. V svoje življenje sprejmite ljubezen in dobro zabavo. Več pozornosti posvetite svojemu telesu, ki bo zelo občutljivo. Pazite na počutje.

Ljubezen:
Prijatelji bodo imeli velik vpliv na vas. Poslušali boste vsako njihovo pripombo in nasvet, kot da ne bi imeli svojega mnenja in stališča. Skrbeli boste glede določene situacije v ožjem ali širšem družinskem krogu. Partner bo zaradi tega zelo ljubosumen, kar bo lahko pripeljalo do nesoglasja in vašega umika v svoj svet.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Odnosi se bodo zaostrili. Nek pristop se vam bo zdel tvegan in malce nor, ta oseba pa vam bo zamerila pretirano strahopetnost. Poskušajte se pogovoriti z njo in zberite dovolj moči, da ji boste določene stvari povedali kar v obraz. Brez skrbi, vedli se boste zelo premišljeno in modro.

Ljubezen:
Vaš ljubljeni bo nemiren, a zahvaljujoč vaši modrosti in razumevanju bo prevladala njegova vesela narava in smisel za humor. Istočasno pa bo partner razumel naravo vaših strahov in skrbi, pogovori z njim pa vam bodo služili kot ventil in vam bodo pomagali rešiti določene dileme. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.