Magazin > Horoskop in Numerologija
3838 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. aprila 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Prvi krajec vas bo želeli ali ne opomnil na nekaj, kar ste izpustili ali pozabili.

Hitro se boste želeli podati v akcijo, vendar vam lahko ravno hitenje prinese še dodatne zaplete. Najboljša izbira na vseh področjih bo umirjen, diplomatski in nežen pristop, s katerim boste lažje pridobili prave odgovore. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V ljubezni vas bo spremljala energija prvega krajca, zato se bodo stvari končno uredile v vašo korist. Tistega, česar ne boste mogli povedati na glas, ne izpostavljajte preveč. 

BIK
Dovolj imate sprememb in nihajočega razpoloženja, razmišljali boste o oddihu, ki bi vam še kako prav prišel. Prihaja tudi lekcija, da sta za uravnotežen odnos potrebna dva.

DVOJČKA
Sedaj je čas, da se izpostavite na področju čustev, saj boste deležni podpore Lune v znamenju raka. Sedaj bi potrebovali le še kanček poguma ter malo bolj samozavesten pristop.

RAK
Zelo pomembno vam bo, da bi na druge naredili dober vtis. Na čustvenem področju boste zmedeni, saj ne boste točno vedeli, kaj boljša polovica tokrat sploh pričakuje od vas.

LEV
Čeprav boste razigrani, boste imeli zaradi umirjene energije lune v raku željo po dodatnem počitku. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali ljubezenskih zapletov, ki bi jim bilo dobro nameniti pozornost.

DEVICA
Če se bodo dogajale neljube situacije, pred katerimi ne boste mogli zbežati, se z njimi čim prej direktno soočite. Nekdo od bližnjih že nekaj časa bega vaše misli.

TEHTNICA
Več konkretnih odločitev, povezanih z osebnim področjem, prihaja v vaše naročje. Tokrat lahko rešite tudi kakšno zapleteno, neljubo situacijo, nekdo vam bo priskočil na pomoč.

ŠKORPIJON
Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil manjši finančni zaplet, ki ga niste predvidevali. Več miru in stabilnosti prihaja zvečer, ko se boste znali odklopiti in pozabiti na težave.

STRELEC
Zaradi lune v raku se boste več kot običajno ukvarjali s čustvenim področjem, ki bo nihalo sorazmerno z vašim razpoloženjem. Česar ne boste razumeli, se tudi ne boste dotikali.

KOZOROG
Kljub luni v raku boste začutili strast in nihče se ne bo mogel upreti zapeljivim pogledom. Počasi prihaja nekaj bolj resnih pogovorov, ki bodo razbili čudno energijo.

VODNAR
Končno boste prišli do določenih zaključkov, povezanih s samim sabo, kar vas lahko pripelje do želje po veliki spremembi. Končno se bodo uredile zadeve, povezane s področjem denarja.

RIBI
Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil in vas bo razvedril. Nekdo vas bo presenetil s sporočilom.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.