Magazin > Horoskop in Numerologija
6414 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 4. julija 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
To nas čaka v soboto.

OVEN
Splošno:

Do nekoga boste danes zelo neprijazni, celo vzvišeni boste, kar boste kaj hitro dobili pod nos. Nadzorujte svoje obnašanje, saj s takim pristopom ne boste nikamor prišli, poleg tega pa tako za seboj ne boste pustili pozitivnega vtisa. Zaradi stresa obstaja velika verjetnost sesutja imunskega sistema.

Ljubezen:
Samskim se danes popoldan obeta preobrat na ljubezenskem področju. Veliko bolj samozavestni boste in osredotočeni na svoj cilj, zato si lahko obetate uspeh. Vezani pa se boste obnašali, kot da ste edini, ki imate pravico kritizirati in postavljati pogoje, ki naj bi jih drugi za vas uresničevali. Obetajo se vam nesoglasja s partnerjem!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Nekdo od bližnjih prijateljev vas je močno razočaral, kar bo že na daleč opazno. Ne boste ravno najbolje razpoloženi. Če menite, da ste izgubili prijatelja in to ne po svoji krivdi, se ne obremenjujte. Prijateljev, ki so vam v hrbet zarili nož, tako ali tako ne potrebujete. Potolažite se, da je bolje tako.

Ljubezen:
Samski lahko danes pričakujete zaključek nekih dogodkov, kar že dalj časa čakate. Obeta se vam tudi pestro družabno življenje, med neštetimi novimi ljudmi, ki jih boste spoznali, pa bo morda tudi vaša sorodna duša. Vezani pa boste imeli po jutranjem prepiru s partnerjem pred seboj lep dan in predvsem umirjen večer. Poskusite popraviti neko napako.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Nekomu se danes nikakor ne boste mogli izogniti, ne glede na to, kako močno se boste trudili. Če imate s to osebo neporavnane račune, se z njo soočite in naredite nekaj v smeri izboljšanja. Slaba vest vas bo sicer preganjala še dolgo časa. Vzpostavite večji nadzor nad financami.

Ljubezen:
Danes boste samski odkrili skupne točke z neko osebo, ki jo srečujete na delovnem mestu. Po čudnem spletu naključij bosta ugotovila, da sta ustvarjena eden za drugega. Vezani pa lahko od današnjega dneva pričakujete predvsem nekaj sprostitve v partnerjevem objemu. Vzemite si čas zase in za svoje razmerje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:
Danes vas bodo popolnoma prevzela čustva, razum pa boste dali na stran. To ne bo najpametnejša poteza, saj boste še posebej v drugi polovici dneva potrebovali veliko mero odločnosti in razumskega analiziranja. Pazite, kakšne prijatelje zbirate okoli sebe. Marsikdo ni to, za kar se predstavlja.

Ljubezen:
Vezanim današnji dan ne bo najbolj naklonjen. Že zjutraj vam bo dal partner določene razloge za sumničavost in podvomili boste v njegovo zvestobo, a se bodo tekom dneva stvari razjasnile. Samskim pa bo na žalost današnji zmenek padel v vodo. Nekdo vas bo spet pustil na cedilu. Dvignite glavo pokonci in se posvetite bolj pomembnim stvarem. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Na zasebnem področju ste zašli daleč stran od vašega cilja. Za trenutek se ustavite in se ozrite nazaj. Zelo verjetno boste spregledali napake, ki ste jih storili in če imate srečo, boste dobili še priložnost, da jih popravite. Samski ne izgubljajte časa z osebo, ki se ne odziva tako, kot si želite. 

Ljubezen:
Vezani pripadniki tega znamenja boste danes tako zaposleni sami s seboj, da vam bo za ljubezen in partnerstvo zmanjkalo časa. Samski pa se boste po mirno preživetem dnevu uprli neki osebi, ki vas že dolgo časa nadleguje. Vztrajajte pri svojem, pa čeprav boste imeli občutek, da vas nihče ne razume. Le tako boste lahko rekli, da ste se borili za svoje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

V službi vas danes čaka kup obrekovanja, kar vam bo počasi, a vztrajno paralo živce. Sploh ne boste več vedeli, kdo je vaš pravi prijatelj in kdo ne. Najbolje bi bilo, da bi se oddaljili od vseh. Marljivo opravljajte svoje delo, ki vam ga tako ali tako ne bo primanjkovalo. Na koncu vas bo čakala nagrada.

Ljubezen:
Vezani boste teden začeli dokaj spodbudno. Kljub temu, da boste delovali zelo zaljubljeno, se ne boste želeli izpostavljati, sladke besede pa skrbno shranite za nocojšnji večer. Samski pa boste danes končno našli skupni jezik z neko osebo, s katero se že dalj časa zbadata. Prijateljski odnos se bo razvil v veliko bolj strastnega.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Občutek boste imeli, da nekdo od vaših bližnjih prijateljev ali znancev nenehno tekmuje z vami. Premislite, če si takega odnosa sploh še želite, saj nedvomno ni prav nič koristen za vas. Svojo dragoceno energijo raje uporabite za bolj pomembne opravke. Zvečer povabite partnerja na večerjo.

Ljubezen:
Vezani tedna ne boste začeli najbolj obetavno. Močno se boste osredotočili na svojo kariero in trdo boste delali. Doma bo zato prihajalo do nesoglasij, ki pa se jim boste poskusili za vsako ceno izogniti. Samski pa boste zelo nemirni in tudi okolica bo danes težko prenašala vašo napetost. Delovali boste nezainteresirano, čeprav boste sanjali o romanci. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Današnji dan bo nadvse primeren za vsakršne delovne obveznosti. Izredno natančni boste in organizirani, kar bo dodatno pozitivno vplivalo na uresničevanje dnevnih načrtov. Še posebej v drugi polovici dneva boste ovire premagovali kot za šalo. Ne prepustite se sumničenju in nezaupanju.

Ljubezen:
Samski boste lahko doživeli prijetno srečanje, če boste poskrbeli za drugačen pristop. Bodite bolj odprti in zgovorni. Današnji večer vam bo zelo naklonjen, zato dajte vse od sebe. Vezani se boste nocoj spet smilili sami sebi, saj partner ne bo pokazal zanimanja za vas. Povejte mu, kaj od njega pričakujete!

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Danes bo v ozračju čutiti nemir, ki bo spodbujal vašo nestrpnost. Četudi bodo od vas zahtevali hitre odločitve, se ne prenaglite. Nič ni tako pomembno, da ne bi moglo počakati, zato si vzemite čas za temeljit premislek. Če se boste znašli v dvomih, počakajte, da se bo slika zbistrila.

Ljubezen:
Samski boste teden začeli nekoliko brez energije, a boste še vedno lahko postorili vse obveznosti. Poskusite se osredotočiti predvsem na majhne stvari, saj vam bodo te dale največje zadovoljstvo. Velika večina vezanih predstavnikov tega znamenja pa bo obremenjena s preteklostjo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Prevzela vas bo želja po materialnih dobrinah, iz česar se ne bo rodilo prav nič dobrega. Razmislite, kaj vas v življenju zares osrečuje in zelo verjetno boste ugotovili, da materialno ugodje ni na prvem mestu. Zadnje čase preveč zanemarjate svoje počutje, zato čim prej ukrepajte.

Ljubezen:
Vezani boste dali partnerju nekaj razlogov za sumničavost in ljubosumje, zato nocojšnji večer ne bo prav nič prijeten. Zelo boste domišljavi, izrazili boste tudi željo po raznovrstnih užitkih. Samski pa imate pred seboj nadvse razburljiv dan, saj bo neka oseba, ki vam je že dalj časa simpatična, končno pokazala zanimanje za vas. Naredite dober vtis. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Če boste danes na vsak način želeli zbijati šale na račun nekoga, dvakrat premislite, preden boste kakšno tudi izrekli. Kako bi se počutili vi, če bi se nekdo ne glede na vaša čustva delal norca iz vas? Tako obnašanje utegne povzročiti dolgoročne zamere, zato bodite zelo pazljivi.

Ljubezen:
Vezani boste ves dan zelo nemirni. Ljubljeno osebo boste prizadeli z zelo grdimi opazkami in težko vam bo oprostila. Poskusite se izogniti enako prepirljivim osebam in se ne zapletajte v spore. Samski boste teden začeli z razmišljanjem o svoji prihodnosti in o možnostih, ki jih imate za napredek v ljubezni. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes boste do ljudi, s katerimi boste imeli opravka, nadvse prijazni, na trenutke morda celo preveč. Nekdo bo posumil, da se v ozadju skrivajo nečedni nameni. Le vi veste, kaj boste naredili z informacijami, ki jih boste pridobili danes. Zvečer se posvetite negi svojega telesa.

Ljubezen:
Samski se boste danes poigravali z mislijo, da bi svoja čustva zaupali osebi, ki vam veliko pomeni. Vsekakor se ne prenaglite. Vezani se boste popoldan spopadali s težavami v ljubezenskem razmerju, predvsem poročeni boste morali razčistiti nekaj starih in nerešenih zadev.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.