Magazin > Horoskop in Numerologija
8354 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 29. junija 2024

horoskop Profimedia
Kjerkoli se boste pojavili, boste postavili sebe na prvo mesto.

Oddajali boste dobro energijo, ki bo na vsakem koraku privabljala osebe nasprotnega spola. Čas je za nova, prijetna poznanstva, ki bodo v življenje prinesla strast. Ne bodite presenečeni, če boste v določeni situaciji, v kolikor bodo preveč pričakovali od vas, nekoliko nerodni. Poskusite spremeniti določene slabe razvade in se začnite usmerjati v sproščenost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Nekomu boste s takšno milino pihali na srce, da se bo navsezadnje omehčal. Zadovoljni boste tudi s prijetnim razpletom družinske situacije, ki vas je še pred kratkim zelo močno skrbela.

BIK

Prijetno energijo, ki jo prebuja luna v znamenju ovna boste širili kjerkoli boste, tudi doma. Dovolj prepričljivi boste, da lahko storite vse, kar ste planirali, tudi najtežje naloge vas ne bodo znervirale. 

DVOJČKA

Iskren pristop, ki ga prebuja energija lune v ovnu vam lahko pomaga pri pomembnih pogajanjih. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete stvarem, ki vaju vedno vznemirijo. 

RAK

Na čustvenem področju se boste zavrteli v začaranem krogu, saj niste prepričani vase ter v to, kar vam določena oseba govori. Pred vami ni najbolj idealen dan, zato se preveč ne izpostavljajte. 

LEV

Težave v domačem okolju bodo zaradi notranjih napetosti, ki jih lahko prebudi luna v znamenju ovna, prišle na dan. Ne dovolite, da vas trma obremeni, ostanite raje kar se da potrpežljivi.

DEVICA

Luna v ovnu bo prebudila ugodno energijo za uvajanje novosti in dajanje iskrenih pobud. Z veseljem boste odmislili nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice in vas obremenilo. 

TEHTNICA

Prihaja novica, ki vas niti ne bo presenetila, saj ste s svojo odlično intuicijo že dlje časa slutili, kaj se bo, ker nekdo ni bil previden zgodilo. Zvečer vas bo močno zamikal nagajiv pristop.

ŠKORPIJON

Prileglo se vam bo več sprostitve in poglobitve v svoje zaznave. Ne zavrnite dobrih predlogov, izkoristite vse, kar se vam v tem trenutku ponuja, saj vam lahko vse skupaj nekoliko olajša.

STRELEC

V določeni situaciji boste začeli dvomiti vase, namesto da bi zaupali v ugodne rešitve. Bolj resen pristop je lahko za marsikoga, ki vas pozna kot sproščene in navihane, velika uganka.

KOZOROG

Prenehajte neprestano iskati napake drugih. Pomembno je, da najprej poskrbite zase in se vprašate, če tudi sami nekaj delate narobe. Preverite, ali ste shranili vse, kar v naslednjih dneh potrebujete. 

VODNAR

Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na nekoga, ki bo precej zaseden. Pravzaprav boste obzirni, toda vse se lahko spremeni, če ugotovite, da nekdo preizkuša vašo potrpežljivost.

RIBI

Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo povedal, kaj si misli o situaciji, v kateri ste se vsi skupaj znašli. Določena sporočila bodo skrita med vrsticami in bodo najverjetneje potrdila nekatere domneve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.