Magazin > Horoskop in Numerologija
12185 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 27. avgusta 2022

astrologija, napoved Profimedia
Mlaj v devici prinaša prebujenje na vseh področjih.

Hrepeneli boste po vitalnosti, gibanju in urejenih mislih, ki se z lahkoto sklenejo v smiselno obliko. Všeč vam bo, če vas bodo opazili ter pohvalili, še bolj pa boste zadovoljni, če boste lahko točno to, kar ste, ne da bi se vam bilo treba prilagajati. Praktično delovanje nosi s sabo čudovite rezultate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub Mlaju prihaja nekaj napetosti, in sicer v povezavi s tistimi, ki vam ponujajo drugačne zaključke. Poiskati bo treba prave besede, ter sprejeti določene predloge.

BIK
Glede vsega, kar se bo dogajalo, se lahko zaradi ugodnega Mlaja dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker boste zadovoljni sami s sabo ter z razpletom.

DVOJČKA
Zaradi lune v devici boste obremenjeni s financami, pomagalo vam bo, če se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Usmerite energijo raje na področje rasti, kjer nujno potrebujete napredek.

RAK 
Nekdo, ki ves čas komplicira, vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici, čeprav se trudite, da bi ga izboljšali.

LEV
Odpira  se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se končno pogovorili tudi o kočljivi tematiki, ki vas v mislih neprestano spremlja že dlje časa.

DEVICA 
Všeč vam bo razprava brez intenzivnih čustvenih odzivov, sposobni se boste dogovoriti brez drame. Vzemite si več časa za svojo ljubljeno osebo, saj boste zelo strastni. 

TEHTNICA 
Čustva bodo zaradi lune v devici ohlajena, vendar boste v domačem okolju kljub temu veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je za vas trenutno pomembno. 

ŠKORPIJON
Ne čakajte več, da vas priložnosti ujamejo, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prihaja možnost za nekoliko drugačno odločitev.

STRELEC
Razmišljajte pozitivno, čeprav boste v domačem okolju zaradi vpliva lune v devici sprva previdni in zadržani. Želeli se boste razbremeniti, vendar ne bo najbolj enostavno.

KOZOROG 
Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na spremembe bodo posledice, ki se vam nakazujejo pozitivne. Na področju ljubezni se vsemu skupaj nasmejte in lažje vam bo.

VODNAR
Zavedate se, da vam je določena zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite, kar z vplivom lune v devici sploh ne bo težko. Spregledali boste nekaj pomembnega. 

RIBI 
Spoznati ter priznati lastne napake bo z luno v devici zelo konstruktiven proces, ki vas usmerja, da počasi popravite, kar je v vaši moči. Ostale zadeve pa skušajte sprejeti takšne, kot so.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.